25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5507
EURO34.9033
ALTIN2423.9

Milletvekili Kaya’dan Teşekkür sunumu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya’dan Teşekkür sunumu
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, devlet büyüklerine teşekkür sunumunda bulundu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, devlet büyüklerine teşekkür sunumunda bulundu.

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Koronavirüs salgını süresince Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Osmaniye iline toplamda 116.781.463 milyon lira kaynakla onurlandırıldığına işaret etti.

Milletvekili Kaya sunumunda; bu imkanı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Aziz Milletimiz olmak üzere sorumluk alan, salgın sürecinde elini taşın altına koyan her kesme şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Kaya açıklamalarına “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyası kapsamında hanelere cansuyu , destek sağlanmaktadır. Devlet-millet el ele vererek Kovid-19 salgınından etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. İlimizde Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası kapsamında 5.528 hane ’ye 5.528.00 TL ödeme yapılmıştır.

Şehitler diyarı Osmaniye’mizin sorunlarına çare bulmayı kendisine şiar edinen AK Partimiz her zaman gücünü almış olduğu Aziz Milletimizin yanında olmuştur. Salgın döneminde de Ak Parti’nin milletinin yanında olmasından dolayı Osmaniyeli hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır.

Kaya açıklamalarına “AK Parti iktidarı döneminde Osmaniye ilimizde önemli yatırımlar yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin biz teşkilat mensuplarına vermiş olduğu birinci görev halkımızı dinleyin. Onların huzur ve mutluluğu için kendinizi görevli sayın Milletimizin derdi ile dertlenin olmuştur.

Pandemi döneminde 116.781.463 TL kaynak sağlanması ile Osmaniye’miz rahatlamış ve bir nebze de olsa bu kaynak ile milletimizin sıkıntılarına çözüm yolu bulunmuştur. Emeği geçen tüm Devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar