20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Milletvekili Kaya Köy ziyaretlerini sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya Köy ziyaretlerini sürdürüyor
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, merkeze bağlı Çona, Çardak ve Dereli Köylerine ziyarette bulundu.

OsmaniyeMilletvekiliİsmail Kaya, merkeze bağlı Çona, Çardak ve Dereli Köylerine ziyarette bulundu.

Osmaniye Köylerindeki yatırımları yerinde görmek ve incelemek üzere ilk ziyaretini Çona Köyüne gerçekleştiren Milletvekili İsmail Kaya, ardından Çardak ve Dereli köyleriyle tamamladı.

Köy ziyaretleri sırasında yatırımları yerinde inceleyen Milletvekili Kaya vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 
Yaptığı ziyaretler sırasında, eksiklikleri ve sorunları birinci ağızdan dinleyip yerinde görme fırsatı bulduklarını belirten Milletvekili Kaya; “Ziyaretlerimiz  kapsamında Çardak köyünde çevre düzenlemesi yapılan mezarlık, yapımı devam eden 24 derslikli okul inşaatıyla Çardak köyünün D-400 Karayolunun kuzeyinde kalan bölgelerinde incelemelerde bulunduk.

Bununla beraber, yine ziyaretlerimizde gördüm ki; fedakar köylümüz imkanlar doğrultusunda  buradaki arazilerini en iyi şekilde değerlendirip, bahçe yapmış, Sebze ve meyve yetiştirmekteler. Devletimiz, hükümetimiz imkanlarını seferber edip,  buralara yol yapmakta, elektrik getirmekte, sulama projeleri yapmaktadır.

İhtiyaçların her zaman değiştiği gibi zamanla yeni sorunlar oluşuyor. Vatandaşlarımızın  talebi bizim her zaman başımızın tacıdır. İnşallah beklentileri karşılayacağız.”dedi.

Çona Köyü ziyareti sırasındaki izlenimlerini anlatan Milletvekili Kaya;  “Çona köyüne ziyaretimizde  Köy konağı taziye evi projesinin kaba inşaatı hakkında bilgiler alıp, incelemelerde bulunduk. Çona ilköğretim okulunun çatı ısıtma sistemi eksikliklerinin giderilmesi için ilgili makamlar ile iletişime geçtik, sorunun çözümlenmesini istedik.

Bu arada sulama göletinin projesinin tamamladığı müjdesini de verirken,  Çona şelalelerinin bölge turizmine kazandırılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirttik.

Çona, Çardak ve Dereli Köylerimize, her köyümüze ayrı 3.000M2 parke taşı ile yol yapımı için çalışma başlatacağımızı da burada belirtmek istiyorum.

Değerli hemşerilerim, Ülkemizin değerli insanları  hizmetin en iyisine, en güzeline  layıksınız. Bu düstur ile çok çalışıyoruz, sizlerin bize vermiş olduğu vekalet ile hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar