28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Milletvekili İsmail Kaya’dan Anneler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili İsmail Kaya’dan Anneler Günü Mesajı
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, cennetin kapısı annelerimiz, her koşulda bizi seven, koruyan, kollayan evlatlarına kol kanat gerer. Annelerimizin, Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Annelerimiz sabır, sevgi dolu yürekleriyle, toplumumuzda huzurun , barışın ve aile temelini ayakta tutmakta önemli rol oynamaktadır.

Sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizin mutluluğu ve huzurunun en büyük gücümüzdür.

Bizler, cennetin annelerimizin ayakları altında olduğuna inanan, annelerimizi baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören köklü bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. Bu anlayışla annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin istiklal ve istikbal mücadelesi için de annelerimiz fedakâr ve cefakârca en ön saflarda mücadele vermişlerdir. Ülkemizi savunmuşlardır. Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın istiklal mücadelesinde görev almışlardır. Tarihimiz de bir çok kahramanlıklara sahne olmuştur. Asla unutulmayacak olan, günümüze annelerimizin rehber olduğu destansı bir miras bırakmış olmalarıdır.

Canlarından çok sevdikleri hiç gözünü kırpmadan vatanı için şehit olan çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini şehit veren cefakar, fedakar elleri öpülesi analarımıza sabırlar diliyorum. Ellerinden öperek anneler gününü yürekten kutluyorum. Bizlerin baş tacımız, ilk öğretmenimiz, ilk hamimiz, sığınağımız, gücümüz olan annelerimiz, ülkemizden, milletimizden, çocuklarından hayır dualarını eksik etmesin.

Başta annem olmak üzere , Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar