29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Milletvekili Ersoy’dan “Söz” filmine tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ersoy’dan “Söz” filmine tepki!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, bir özel televizyon kanalında yayınlanan “Söz” filminde Osmaniye il plakası ile ilgili yayına tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, bir özel televizyon kanalında yayınlanan “Söz” filminde Osmaniye il plakası ile ilgili yayına tepki gösterdi.

Osmaniye Milletvekili Ersoy; “Söz” üzerine… başlıklı açıklamasına; “Değerli hemşehrilerim” sözleri ile başladı.

Ersoy açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi:
“Son birkaç gün içinde Osmaniyemizde gündem olan, özel bir televizyon kanalında yayınlanan “SÖZ” isimli dizi film ile ilgili gelişmeleri ilk günden beri takip etmekteyiz. Söz konusu dizi filmin bir bölümünde terörist rolündeki kişilerin kullandığı aracın plakasının Osmaniye’mize ait olan 80 plakalı olması her toprağı şehit kanları ile sulanmış ülkemizin her sokağında bir şehit evi bulunan ilimizi rahatsız etmiş, hemşehrilerimiz de bu rahatsızlığını birçok platformdan dile getirmişlerdir.

Senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı dizi filmin yönetmeni Yağız Alp Akaydın’a ve yapımcı şirket TIMS&B’nin genel müdürü Mücahit Murat’a ulaşarak konu ile ilgili hem bilgi aldık hem de hemşehrilerimizin itirazlarını, hassasiyetlerimizi ilettik. Ayrıca RTÜK Başkan Yardımcısı Esat Çıplak beye de konuyu ilettik.

Genel olarak şanlı Türk Askerini, güvenlik güçlerini onure eden, askerimizin nasıl zorlu şartlar altında görev yaptığını ekranlara taşımaya çalışan bu alanda farkındalık yaratan dizi filmin yapımcılarına daha hassas davranmaları gerektiğini belirttik.

Bizlere; yaptıkları hatadan dolayı üzgün olduklarını ve benzer hataların yapılmayacağını söylediler. Ayrıca, Osmaniye kamuoyunun bu konudaki tepkisinin, hassasiyetinin önemli ve anlamlı olduğunu, bunu olumlu bulduklarını tarafımıza ilettiler. Biz de bu düşüncelerini bir basın açıklaması ile Osmaniye kamuoyuna duyurmalarının daha doğru olacağını belirttik ve en kısa zamanda bunu yapmalarını beklemekteyiz.

Değerli hemşehrilerim, MHP, anlık gelişen olaylar karşısında çok ani tepkiler vermek yerine olayların önüne arkasına bakar, ilgili kişilerle, muhataplarla, yetkililerle görüşür ve çözüm odaklı çalışır.

Bu rahatsızlık veren konu bize iletildiğinde öncelikle RTÜK ile daha sonra söz konusu dizi filmin yetkilileri ile görüşülmüş, onlara bu sorunun nasıl çözülmesi gerektiği aktarılmıştır. Şanlı Türk Askerimizin zorlu mücadelesini konu eden “SÖZ” ve benzer dizi filmlerin hemen her televizyon kanalında artmasını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz fakat bu dizilerin üstlendikleri misyon bakımından daha hassas daha titiz bir çalışmaları, nelerin hangi tepkileri doğuracağını tahmin etmeleri gerekmektedir. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anar, her zaman gurur duyduğum hemşehrilerime saygılar sunarım.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar