19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5931
EURO34.7073
ALTIN2524.9

Milletvekili Ersoy’dan “Ortak akıl toplantısı” teklifi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ersoy’dan “Ortak akıl toplantısı” teklifi
Abone ol
MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy, TBMM Genel Kurulunda konuştu.
MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy, TBMM Genel Kurulunda konuştu.

Ersoy, daha önce TBMM’de gündeme getirdiği ve kamuoyunda çok konuşulan “İzdivaç Programları” ve Türk aile yapısını olumsuz etkileyen yapımlarla ilgili ortak akıl teklifinde bulundu.

Doç.Dr.Ruhi Ersoy, Türk kültüründe ailenin önemine değinerek başladığı konuşmasında, ailenin evlatlara hayat boyu güvence sağlayan sigortası olduğunu belirterek bu yapının bozulması, dejenere olması geleceğimizi tehlikeye sokar dedi.

Ersoy, izdivaç programlarına değindiği bir önceki konuşmasından sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının harekete geçtiğini, televizyon yapımcıları ile görüşmelerin gerçekleştiğini belirtti ve bu görüşmelerden dolayı MHP grubu olarak memnuniyet duyduklarını ifade etti.

RTÜK Başkanının, Milliyetçi Hareket Partisi grup başkan vekilliğini ziyaret ettiğini belirten Ersoy, RTÜK başkanının bilgi verdiğini ve daha sonra bu konuda Meclis bünyesinde var olan diğer komisyonların harekete geçmesiyle Dilekçe Komisyonu altında alt bir komisyonun kurulması kararının alındığını bildirdi.

Ersoy, bu gelişmelerin olumlu olduğunu, söz konusu programlardan Türkiye’nin bir an önce kurtulması gerektiğini ve bunların yerine geleneğin güncellenerek, kültürümüzden esinlenen kaliteli yapımların yer alması gerektiğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a, TRT Genel Müdürü Şenol Göka’ya, RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya’ya seslenen Ersoy, siyasi partilerin konu ile ilgilenen milletvekillerinden oluşan bir heyet ile ortak akıl toplantısı yapılmasını teklif etti.

Daha iyiyi daha güzeli nasıl buluruz amacıyla yapılacak toplantının önemli ve gerekli olduğunu belirten Ersoy, ortak akıl ile sorunlara çözüm bulmanın daha kolay olduğunu söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar