29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Milletvekili Durmuşoğlu, Kurtuluş Günü’nü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Durmuşoğlu, Kurtuluş Günü’nü kutladı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Durmuşoğlu, 7 Ocak kurtuluş günü nedeniyle şu görüşlere yer verdi:
 “Tarihte eşine az rastlanan özgürlük mücadelesini olan, 7 ocak, Osmaniye'deki kuvayı milliye'nin yürekli insanlarından oluşan çok değerli ecdadımızın teslimiyetçi ve tutsak yaşamın tüm aşamalarını hayatını ortaya koyarak reddettiği ve bağımsızlık destanının yazıldığı tarihtir. 

Osmaniyeli hemşehrilerim yoksulluğun ve çaresizliğin bütün acılarını yaşarken emperyal güçlerin işgalci ve yayılmacı emellerine karşı bedenini siper ederek birçok evladını şehit vermiş ancak bu toprakların vazgeçilmezliğini bütün dünyaya göstermiştir.

98. kurtuluş yılını kutladığımız bu kadim toprağın evlatlarının bağımsızlıkları için verdikleri mücadele, tarihin onur sayfalarından birini oluşturmaktadır. ülkemizin her yönden işgale uğradığı, acı ve zulüm dolu o yıllarda, yiğit osmaniye halkının düzenli bir askeri kuvvet olmaksızın işgale karşı gösterdiği direnç, cesaret ve fedakârlık; kurtuluş mücadelesinin sonunda kendisine özgürlük ve bağımsızlık olarak geri dönmüştür.

Şehitlerimizin kanlarıyla rengini bulan ay-yıldızlı bayrağımız, vatanımızın en güzel köşelerinden biri olan Osmaniye'mizde gurur ve onurla dalgalanmaktadır. şükürler olsun ki, ezanlarımız beş vakit camilerimizde okunmaya devam etmektedir. bugün çeşitli bahanelerle ülkemizi hedef alan veya hedef almaya çalışan emperyalist güçler, dünkü yenilgilerini asla unutmadılar. biz de ecdadımızın vatan sevgisini ve bu uğurda gösterdikleri kahramanlıkları asla unutmayacağız, unutturmayacağız. bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara, 15 temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, milletimizin aynı ruhla, tek bir yumruk olarak cevap vereceğinden hiç kimsenin şüphesi asla olmasın.

Geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 98 yıl önce, topla tüfekle canımızı ortaya koyarak verdiğimiz bağımsızlık mücadelesini, bugün cumhurbaşkanımız sayın recep tayip erdoğan’nın liderliğinde tüm dünyada örnek olan yatırım hamleleri ile vermeye devam ediyoruz.

Bugün kendi milli güvenliği için hiç kimsenin icazetini aramadan operasyon düzenleyen, dış politikası bağımsız bir türkiye, duble yollarla, köprülerle, hızlı tren hatlarıyla, tüneller, kavşaklar, köprülerle, viyadükler, dünyanın ilk üç sırasındaki en büyük havalimanıyla, ulaşım altyapısını tamamlamış bir türkiye var.

Bugün üzerinde rahatça oyun oynanan değil bölgesinde oyun kuran, oyunbozan kararlı bir türkiye var.

Sözlerime son verirken başta gazi mustafa kemal atatürk olmak üzere onbaşı rahime hatun ve yaveriye çetesi, yastı kelle, ali kılıç, mamık hüseyin, kadir çavuş, muhammet hoca, nacar ökkeş, borazan mehmet, hacı ağa oğulları ali ve Ahmet, ali bekiroğlu ahmet ve nice şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, değerli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “ 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar