28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Milletvekili Durmuşoğlu, Gazeteciler gününü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Durmuşoğlu, Gazeteciler gününü kutladı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir mesaj yayınladı,

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir mesaj yayınladı,

Durmuşoğlu mesajında, Gazeteciliğin fedakarlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslek olduğuna dikkati çeken Durmuşoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazetecilerimiz, bizlerin haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına çeşitli zorluklara katlanarak, özveri ve fedakarlıkla görevlerini icra etmektedirler. İnanıyorum ki gazetecilerimiz, şartlar ne olursa olsun sahip oldukları sorumluluk ile ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için, tarafsız ve olumlu rol üstleneceğine yürekten inanıyorum.

Tarihe baktığımızda Türk gazeteciliği çok ciddi sınavlardan geçmiş, zaman zaman darbeleri meşrulaştırma aracı, zaman zaman da doğrudan darbe süreçlerinin ortağı hâline getirilmek istenmiştir. 15 Temmuzda ise darbeye karşı bir dik duruşla destan yazmıştır. Son on altı yılda ise ülkemiz genelinde hayata geçirilen reformlar, Türk basınının zenginleşmesine, çeşitlenmesine, daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşmasına vesile olmuştur. AK PARTİ olarak gazetecilerimizin her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazeteci Cemal Kaşık'çı cinayetinde dünya kamuoyunu yönlendirmesi basın özgürlüğüne ülkemizin verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Mesleki sorumluluk bilinciyle karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen fedakârlık ve özveri içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar