29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Meslek liseliler, 42 evde tamir ve tadilat yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meslek liseliler, 42 evde tamir ve tadilat yaptı
Abone ol
Osmaniye'de meslek lisesi öğrencileri, kent merkezinde ve ilçelerde bulunan çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin evlerinde, tamir ve tadilat yaptı.

Osmaniye'de meslek lisesi öğrencileri, kent merkezinde ve ilçelerde bulunan çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin evlerinde, tamir ve tadilat yaptı.

İl Milli Eğitim MüdürüAydın Albak, "Meslek lisesi öğrencileri ailelerle buluşuyor" projesi kapsamında, merkez ilçede 16, Düziçi'nde 9, Kadirli'de 7, Bahçe'de 6 ve Toprakkale'de 4 olmak üzere toplam 42 evin tamir ve tadilatının yapıldığını söyledi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ile birlikte, proje kapsamında öğrenciler tarafından tamir, tadilat ve onarım ihtiyacı duyulduğu tespit edilen evleri ziyaret etti.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çalışmanın yapıldığı evi gezen Vali Coşkun'a proje hakkında Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Osman Şevket İyi bilgi verdi. İyi, Meslek Lisesi öğrencilerin, ihtiyaç sahibi ailelerle bütünleşerek, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi suretiyle toplumsal duyarlılığın artmasının amaçlanmakta olduğunu belirterek "İlimizde 9 merkezde olmak üzere 16 meslek lisesi bulunmaktadır. Proje kapsamında ise bu yıl bugüne kadar tadilat, tamirat bakım onarıma yönelik toplam 42 eve dokunulmuştur.

Tamirat, tadilat, bakım ve onarım dışında birçok ailemize sağlık hizmeti, eğitim ve farkındalık ve benzeri  hizmetler yerine getirilmiştir. Mayıs ayı sonuna kadar ise bu çalışmalar devam ederek tamamlanacaktır." dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ise şöyle dedi: "Meslek Lisesi öğrencilerimizin aileleriyle buluşuyor projesi kapsamında ailelerle bütünleşerek onların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla uyguladığımız bir proje. Proje içerisinde yer alan okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerimizi hepsini teker teker kutluyorum." diye konuştu. 

Öğrenci ve öğretmenlerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi edinen Vali Ömer Faruk Coşkun ise emeği geçen herkese teşekkür edip, "Gerçekten vatandaşlarımızla okullarımız arasında işbirliğini dayanışmayı en güzel şekilde ortaya koyan bir proje ve bunun önümüzdeki yılda devam edeceğini düşünüyorum.

En azından ufak tefek tamirat tadilat ihtiyaçları olan vatandaşlarımızın bu şekilde küçük dokunuşlarla onlara bir destek verilmiş oluyoruz." dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından Vali Ömer Faruk Coşkun ve Müdür Aydın Albak, demirlerin ilk kaynağını yapıp öğlencilere destek oldular.

Evlerinde tamirat ve tadilat yapılan vatandaşlar ise başta Vali Coşkun olmak üzere projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkürlerini sundular. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar