19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5681
EURO34.7434
ALTIN2491.2

Mahalle ve Köy Teşkilatları biraraya geldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahalle ve Köy Teşkilatları biraraya geldi!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Mahalle ve Köy Teşkilatları toplantısı yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Mahalle ve Köy Teşkilatları toplantısı yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Ahmet Melih Loş, Milletvekili Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Şahin Ceylan İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi.

MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya "Birlik beraberlik ilk önce kapı komşuluğumuzla, daha sonra sokakta bulunan komşularımız, mahallemiz, ve şehrimizdeki uyumla başlar. Yakın ilişkilerle başlayan insani ilişkilerimiz iyi olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bütünleşen ilişkilerimiz demir ve çimentonun bir araya gelmesi gibi daha sağlam olur ve kimse bizleri yıkamaz" dedi.

Vatandaşlara yaşadıkları bölgelerde kimseyi ötekileştirmeden kardeşçe yaşamaları gerektiğini belirten MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya "İçinde bulunduğumuz duruma baktığımızda ülkemizde bir kargaşa arayışı içerisinde olan iç ve dış mihrakların şer hareketlerini görüyoruz. Biz içimizde yıkılmazsak Allah’ın izniyle hiçbir güç Türk’ün bileğini yıkamaz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kadir Kara ise konuşmasında siz mahalle Teşkilatları olarak bizim işiten kulağımız, tutan elimiz, gören gözümüzsünüz bugüne kadar böyle oldunuz bundan sonra da böyle olacaksınız. Osmaniye Belediyesi olarak neler başarabildiğimizi hepiniz gördünüz. Kimsenin hayal bile edemeyeceği projeleri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli sayesinde hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte yapacağımız hizmetleri ise sizlerin desteklerinizle yapacağız ifadelerini kullandı.

Başkan Kara Osmaniye Belediyesi olarak birçok alanda ilklere imza attık. Geldiğimiz günden bu yana teşkilatlarla uyumlu bir şekilde çalışarak Osmaniye’ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Yıllardır burada yapılmayan hizmetleri yaparak halkımıza layık olmaya çalışıyoruz ifadelerine yer verdi.

Hain Fetö yapılanmasıyla şer odaklarının bir adım atmaya çalıştığını belirten MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Ülkemiz için büyük bir şans ki her toplumu ayrıştırmadan kucaklayan bir devlet adamı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var. Hiçbir hain yapıya göz açtırmayan gerektiğinde Türk milletinin çıkarı doğrultusunda tepki gösteren Genel Başkanımız ve MHP her zaman Türk milletinin bekasını düşünmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde kendi içerimizde çok güçlü olduğumuzu göstermeliyiz ve pozitif yaklaşımlarla hayatımızı sürdürmeliyiz ifadelerine yer verdi.

Doç. Dr. Ruhi Ersoy konuşmasını, Günümüzde ülkemizin içine çekilmek istendiği durum ne, biz parti olarak neden taşın altına elimizi koyuyoruz? Milliyetçi Hareket Partisinin, meselelere hangi pencereden baktığını dilimizin döndüğü kadarıyla anlatacağız. Sonra da hep birlikte, etrafımızdaki insanların kafasında varsa soru işaretleri bunları uygun bir dille anlatacağız diye tamamladı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar