19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4

Koronavirüs denetimleri devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koronavirüs denetimleri devam ediyor
Abone ol
Osmaniye’de Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımları ile devam ediyor.

Osmaniye’de Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımları ile devam ediyor.

Türkiye genelinde 81 ilde “Sağlık için hepimiz için” düşüncesi ile gerçekleşen koronavirüs denetimleri Osmaniye’de de aralıksız olarak devam ediyor.

Osmaniye Merkez Fakıuşağı Mahallesinde gerçekleştirilen denetimlere Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Sönmez, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve beraberindekiler; lokanta, restoran, kafe, gıda ve giyim mağazaları gibi yaşam alanlarını denetlediler.

Esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymanın hayati önemi konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz, tedbir kurallarına uyan vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Vali Yılmaz, “Vatandaşlarımızdan kurallara hassasiyetle uymalarını ve çevrelerinde kurallara uymayanlar varsa onları da uyarmalarını rica ediyorum.”dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, “Başta Sayın İçişleri Bakanımız ve 81 ilimizin valisi ile birlikte bugün Türkiye genelinde denetim yapıyoruz. Denetimlerimizin amacı, kurallara uyulup uyulmadığını görmek, eksiklikler varsa giderilmesini sağlamaktır. Bugün yaptığımız denetimlerde işyerlerinin ve vatandaşlarımızın kurallara uyduklarını görmekten memnuniyet duydum. Tedbirlere hassasiyetle uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan bu hassasiyetlerine devam etmelerini ve çevrelerinde kurallara uymayanlar varsa onları da uyarmalarını rica ediyorum. Hepimizin maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına istisnasız riayet etmesi gerekiyor. Bu salgını ancak bu hassasiyeti göstererek yenebiliriz. Unutmayalım ki tedbir kurallarına uymamak sadece kendi sağlığımızı değil ailemizin, sevdiklerimizin tüm toplumumuzun sağlığını riske atıyor. Lütfen bu sorumluluğun farkında olalım. Hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirsek koronavirüsle mücadeleyi kazanacağımıza inanıyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar