19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5931
EURO34.7073
ALTIN2524.9

Kesintisiz elektrik hizmeti hedefleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kesintisiz elektrik hizmeti hedefleniyor
Abone ol
Toroslar EDAŞ, önümüzdeki olası zorlu kış koşullarına karşı, gerekli önlemleri alarak hazırlıklarını tamamladı.

ToroslarEDAŞ, önümüzdeki olası zorlu kış koşullarına karşı, gerekli önlemleri alarak hazırlıklarını tamamladı.

Elektrik dağıtım alanında hizmetleri sürdüren Toroslar EDAŞ, müşterilerine kesintisiz hizmet verebilmek amacı ile tüm hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.

Toroslar EDAŞ yetkililerinden yapılan yazılı açıklamada; 

“Toroslar Bölgesi’nin elektrik dağıtımını yapan Toroslar EDAŞ, önümüzdeki dönemde sert kış koşullarında oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için gerekli tüm önemleri aldı.

Müşterilerine kesintisiz hizmet verme hedefi ile sorumluluk bölgesinde olan 6 ilde seferberlik ilan eden Toroslar EDAŞ, ilk olarak sert hava koşullarında operasyon merkezlerinde ihtiyaç duyulacak malzemelerin tedariğini sağladı.

Afet Eylem Planı kapsamında olası afet durumu için malzeme stoğunu oluşturan Toroslar EDAŞ, mevcut ekiplerin dışında, gerektiği takdirde destek sağlanması için yüklenici firmalar ile de afet sözleşmesi imzaladı.

Kış aylarında yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda zorluk yaşanan bölgelerde hizmetin aksamaması için de önlemlerini artıran Toroslar EDAŞ, filosuna bir adet paletli kar aracı ekleyerek zorlu kış şartlarına karşı hazır duruma geldi.

Bu hazırlıklarına ek olarak; Hat ve trafo bakımları, Olası kesintiler için alınan mobil jeneratörlerin bakımının yapılması ve hazır hale getirilmesi, Yoğun kar yağan yerlere ulaşım için özel kar aracı temini, Kriz koordinasyon merkez noktalarının belirlenmesi ve planlarının güncellenmesi,Malzeme stoklarının planlaması gibi çalışmalarını tamamladı. 

Tüm çalışmaları hayata geçirecek olan alanında son derece tecrübeli saha ekipleri iş sağlığı ve güvenliği koşullarını sağlamak şartı ile gerektiğinde 24 saat aralıksız görevde kalarak, arıza ve kesintilerin giderilmesi için çalışmalarını yürütecek.

Toroslar EDAŞ, bölgesinde 8 milyondan fazla nüfusa hizmet vermenin sorumluluğu ile değer katan çalışmalara imza atmaya, uzun vadeli planlarla yatırımlarını hayata geçirmeye devam edeceği kaydedildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar