29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Kaya, Engelliler Günü’nü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya, Engelliler Günü’nü kutladı
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Milletvekili Engelliler günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamasında; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemiz ve dünyadaki tüm engelli , özel kardeşlerimize için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayatımızın her alanında ve aşamasında bir takım engeller ile karşılaşmaktayız. Engelleri aşmak bir azim , inanç meselesidir. Başarının özü başarmaya inanmaktır. Her alanda üstün başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli, özel kardeşlerimiz azim ve inanca en güzel örnektir.

Gündelik hayatımızda sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında; tüm zorluklara rağmen, özel kardeşlerimizin sergiledikleri mücadele, gurur vericidir.

Engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız. Engelli kardeşlerimize hassas davranıp yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Sosyal devlet anlayışımızın gereği engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye önem göstermektir. Sadece özel kardeşlerimizin değil ailelerinin de geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için çözümler üreten bizler, ailelerin önlerindeki hukuki, sosyal ve fiziki engelleri kaldırmaya devam etmekteyiz. Hükümetimiz, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinde ulaşılabilirliğin ve kalitenin artırılması, engelli vatandaşlarımızın kamu ve özel sektörde istihdamının teşvik edilmesi, özel eğitime desteklerin artırılması hususlarında önemli adımlar atmıştır.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü her birey özel kardeşlerimize karşı sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum.

Tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırıyor; kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar