19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8405
EURO34.6919
ALTIN2515.3

Karadağ Büyükelçisi Osmaniye OSB’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karadağ Büyükelçisi Osmaniye OSB’de
Abone ol
Karadağ Ankara Büyükelçisi Branco Miliç ve beraberindekiler Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.
Karadağ Ankara Büyükelçisi Branco Miliç ve beraberindekiler Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Karadağ’ın Ankara Büyükelçiliği görevine atanan Branco Miliç, beraberinde Karadağ Büyükelçiliği 1.Katip Konsolos  İvana Krivokapic ile birlikte Osmaniye’ye geldi.

Karadağ Büyükelçisi ve beraberindekiler Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ne geçtiklerinde, Karadağ’ın Hatay, Osmaniye Adana ve Mersin Fahri Konsolosu Şerif Tosyalı’yı ziyaret ettiler.

Konuklarını büyük bir samimiyet ve dostluk çerçevesinde karşılayan Şerif Tosyalı, iki ülke arasındaki bağların her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi.

Karadağ Ankara Büyükelçisi Branco Miliç, daha sonra Karadağ’ın Hatay Osmaniye Adana ve Mersin Fahri Konsolosu Şerif Tosyalı ile birlikte Osmaniye Valisi Kerem Al’a makamında konuk oldular.
 
Ziyaretten ötürü son derece memnuniyet duyduğunu belirten Osmaniye Valisi Kerem Al, genç, dinamik ve önemli bir bilgi birikime sahip olan Şerif Tosyalı’nın verilen her görevi layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti.

Karadağ Ankara Büyükelçisi Branco Miliç ise, Vali Al’a göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek, enerji dolu kimliği ve üstün gayretleriyle Şerif Tosyalı’nın fahri konsolusluk görevini büyük bir istek ve gayretle sürdürdüğünü, bunun da kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu kaydetti.

Yaklaşık bir aydır Türkiye’de olduğunu ve ülkemizi çok sevdiğini belirten Büyükelçi Miliç, Türkiye ile Karadağ arasında yıllardır süren dostluğu sürdürmek için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini vurguladı.

Miliç ayrıca Ankara’da bulunan Büyükelçilik kapısının bölge sanayicilerimiz için 24 saat açık olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda Osmaniye Valisi Kerem Al, Büyükelçi Miliç’e günün anısına şilt takdim etti.

‘SANAYİCİLERE KAPIMIZ AÇIK’
Karadağ Ankara Büyükelçisi Branco Miliç, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi’ni ziyaret ederek, demir çelik ve pamuk ipliği üretim merkezi olan Osmaniye OSB’de Başkan Vekili Şerif Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerinden detaylı bilgiler aldı.

Büyükelçi Miliç, Karadağ’da benzer yatırımlar için Osmaniyeli sanayicilere kapılarının her zaman açık olacağını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar