20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Karaçay Mesire Yeri, pislikten geçilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaçay Mesire Yeri, pislikten geçilmiyor
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) organizasyonunda Karaçay mesire alanında temizlik kampanyası düzenlendi.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) organizasyonunda Karaçaymesire alanında temizlik kampanyası düzenlendi.

CGC Yönetimi ve kentteki çok sayıda STK temsilcileri, Mesire Alanından 20 poşet çöp topladı

Doğaseverler, Karaçay Deresi çevresinde ve mesire alanında bulunan çöpleri tek tek topladı.

Yaklaşık 2 kilometre alanı temizleyen doğaseverler, etkinlik sonunda topladıkları 20 poşet dolusu çöpü, mesire alanında bulunan çöp kutusuna attı.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Karaçay’ın gerek kent merkezinden gerekse dışarıdan gelenlerin sıklıkla ziyaret ettiği bir yer olduğunu söyledi.

Yaptıkları etkinlikte sadece yarım saatte 20 poşet dolusu çöp toplandıklarını ifade eden Cihangir, “Karaçay Mesire Alanı’nın temizliği ile ilgili cemiyet yönetiminin sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya duyarlılık gösteren ve temizlik kampanyamıza destek veren sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve üyelerine teşekkür ediyoruz.



Burada, Karaçay şelalesine kadar 10 kilometreye yakın bir alandan bahsediyoruz. Elbette buranın tamamını temizlememiz çok zor. Biz sadece farkındalık oluşturmak ve çevre temizliğine dikkat çekmek için buradayız. Daha geniş kapsamlı bir temizlik yapılsa kamyonlar dolusu çöp çıkacaktır. Çevre temizliği için öncelikle insanlarımıza büyük görevler düşüyor.

Çöplerimizi çöp kutusuna atmamız konusunda duyarlı olmalıyız. İnsanlarımızın aileleri ile vakit geçirebileceği böyle alanlarda yetkili birimlerinde daha dikkatli olmalarını ve görevli bulundurmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinliğe, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Osmaniye Dağcılık ve Spor Kulübü, Şehit Gazi ve Vatansever Kamu Çalışanları Sendikası İl Temsilciliği, Osmaniye Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği, İlim Yayma Cemiyeti Şubesi, Anadolu Gençlik Derneği Şubesi, Genç Önder İl Başkanlığı destek verdiği belirtildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar