28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

İnternet gazetecilik yayınımızı Ulusal’a taşıdık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnternet gazetecilik yayınımızı Ulusal’a taşıdık
Abone ol
Osmaniye’nin en çok okunan gazetesi sloganı ile günlük olarak yayınlanan Medya Gazetesi, internet yayıncılığında, ulusal yayına geçmenin haklı gururunu yaşıyor.

Osmaniye’nin en çok okunan gazetesi sloganı ile günlük olarak yayınlanan Medya Gazetesi, internet yayıncılığında, ulusal yayına geçmenin haklı gururunu yaşıyor.

Gazetemizin internet sitesi 2004 yılında Osmaniye merkezli olarak www.medyagazete.com olarak yerel anlamda okurları ile buluşmaya başlamıştı.

Süreç içerisinde bölgesel yayına geçen gazetemizin sitesi, yeni yıl ile birlikte Bölgesel yayıncılık anlayışını da geride bırakarak, ulusal yayın akışı ile okurları ile buluşmaya başladı.

Medya gazetesi ve www.medyagazete.com internet sitesi imtiyaz sahibi İlyas Kör, ulusal yayıncılığı geçişle ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“Türkiye’de ulusal internet yayıncılığının çoğunluğu İstanbul merkezli olarak yapılırken, ulusal anlamda yayın yapan ve merkezi Osmaniye ili olan internet yayıncılığımız, sistem olarak tam faaliyete geçtiğinde bir çok insana iş olanağı sağlamış olacaktır.

Türkiye’nin 81 ili ile ilçelerinden haber akışımız güncel olarak verilmektedir. Her ilde örgütlenmelerimiz devam etmektedir.

Şu ana kadar Osmaniye merkezli olarak yaptığımız internet gazetecilik yayınımızda 6 ilde temsilciler açtık. Süreç içerisinde diğer illerimizdeki temsilcilerimiz de hizmete girecektir.

Bu günlere gelinceye kadar bizlere destek veren gazetemiz personeline, reklamları ile katkıda bulunan firma, kurum ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.

Gazetemizin sitesini tıkladığınızda, haritadan istediğiniz ilin sayfasına girmek suretiyle, o ildeki haberleri okuma olanağına sahip olacaksınız. ”dedi.

Medya gazetesi olarak, yerel habercilik alanında ise ikinci bir internet sitesinin hizmete girdiğini vurgulayan İlyas Kör; “Gazetemiz bünyesinde ikinci internet sitemiz de 2021 yılı ile hizmete girmiş bulunmaktadır.

Sadece Osmaniye ve ilçelerinden haberlerin yayınlandığı www.haberosmaniye.com sitemizde şu anda yayına başlamış bulunmaktadır.

Yerel ve ulusal yayın yapan sitelerimizle yayıncılık alanında Osmaniye’mizi tanıtmak ve dünyaya adının duyulmasını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar