29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

İHH Derneği, Aktif Gazetecileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İHH Derneği, Aktif Gazetecileri ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye İHH Derneği, Aktif Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Osmaniye İHH Derneği, Aktif Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarete Osmaniye İHH Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, yönetim kurulu üyeleri Hasan Kazgı ve Abdulhadin Ekinci’nin yanı sıra İHH Genel Merkezi Teşkilatlanma Biriminden Ekrem Keleş ve Ahmet Talha Tuncer katıldı.

AGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ”Cemiyet olarak hayra olan her işin arkasındayız. İHH Derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Görüyoruz ki İHH Derneği yaptığı çalışmalarla dünyanın birçok yerinde özelliklede bugün savaş ortamı olan Suriye’de yardıma muhtaç insanlar için ciddi çaba sarf ediyor. Geçmişte İHH Derneği baskılara rağmen dik durmayı başardı bugünde durmaya devam ediyor.”Dedi.

Osmaniye İHH Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, Aktif Gazeteciler Cemiyetinden her zaman yakın ilgi gördüklerini belirtti.

Ekrem Keleş de, “Bölge ziyaretleri çerçevesinde bugün Osmaniye’deyiz. Bilindiği üzere İHH 1992 yılında kurulan bir yardım kuruluşu. Bugüne kadar ulaşabildiğimiz her yerde gördük ki yardıma muhtaç insan sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Bu durum bizim daha çok çalışmamız için yeterli bir sebep. Özellikle savaş ortamlarında yardım ulaştırdığımız insanları gördükçe çalışma azmimiz bir kat daha artıyor” dedi.

Keleş, İHH Vakfı olarak dünya genelinde 30 yetimhane yaklaşık 200 bin yetime baktıklarını ama bu sayının dünyadaki yetimlerin onda birine tekabül ettiğini belirtti.

Dünya’nın birçok bölgesinde yetimlere misyonerler sahip çıkarak farklı amaçlar doğrultusunda kullanıyorlar bu sebeple yetimlere bizim daha fazla sahip çıkmak gerektiğini ifade eden Keleş, şöyle devam etti:

“İHH olarak birçok alanda yardım faaliyetlerimiz devam etmekte ihtiyaç sahiplerine gıda, giyecek yardımının yanı sıra, katarakt ameliyatı, su kuyusu çalışmaları, cami inşaatı çalışmaları ve insani diplomasi çalışmalarını da devam ettiriyoruz. Son günlerde ülkemizde yaptığımız çalışmalarda özellikle doğu ve güneydoğuda bizi terör örgütleri ile işbirliğindeymiş gibi lanse etmeye çalıştılar. Bizim hiçbir illegal yapıyla organik veya inorganik bağımız yok. Bazı basın

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar