19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6082
EURO34.8032
ALTIN2494.2

İbrahim Emül, evlilik yolunda ilk adımı attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Emül, evlilik yolunda ilk adımı attı
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Yönetim Kurulu Üyesi, Kınık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Doğan Haber Ajansı Osmaniye Muhabiri İbrahim Emül, evlilik yolunda ilk adımı attı.

OsmaniyeGazeteciler Cemiyeti (OGC) Yönetim Kurulu Üyesi, Kınık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Doğan Haber Ajansı Osmaniye Muhabiri İbrahim Emül, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Düğün Salonu'nda düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan nişan töreninde, kentteki gazeteciler bir araya geldi.

Osmaniye Doğan Haber Ajansı Muhabiri ve ilde yerel günlük olarak yayın hayatını sürdüren Kınık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Emül, polis memuruAdalet Göregen ile nişanlandı.



Genç çiftin nişan yüzüklerini Osmaniye AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Kaya ile Cevdetiye Belediye Başkanı İbrahim Gök birlikte taktı. Başkan Gök, genç çiftleri tebrik edip, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Milletvekili Adayı İsmail Kaya ise törende yaptığı konuşmada, bayramlaşma programında olduğunu, sosyal medyada "İbrahim Emül Polise Teslim" başlığını gördüğünde ise hemen salona gelerek genç çifti tebrik etmek istediğini belirtip, "İnşallah ömür boyu İbrahim kardeşimiz Adalet hanıma teslim olur. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.



Nişan Törenine OGC Başkanı İsrafil Avcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda basın mensubu da katıldı. Başkan Avcı, genç çifti tebrik etti ve ömür boyu mutluluk diledi.

Dünya evine ilk adımlarını atan genç çift, nişan törenlerinde doyasıya eğlendi.



Törenin ardından teşekkür mesajı yayınlayan Gazeteci İbrahim Emül ise nişan törenine katılarak bu mutlu günlerinde kendilerini Yalnız bırakmayan, uzaktan ve yakından gelen tüm eş dost ve akrabalarına, gazeteci ve emniyet mensubu arkadaşlarına, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, telefonla arayıp tebrik eden, mesaj göndererek iyi dilek ve temennilerini ileten herkese teşekkür etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar