19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

HEM Çalışanlarından Örnek Davranış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HEM Çalışanlarından Örnek Davranış
Abone ol
OSMANİYE Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi (HEM) çalışanları, bu yılki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde aralarında topladıkları paraları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışta bulundular.
OSMANİYE Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi (HEM) çalışanları, bu yılki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde aralarında topladıkları paraları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışta bulundular.

HEM bünyesinde görev alan başta kurum müdürü Vedat Güngör olmak üzere kurum çalışanları Öğretmenler Günü münasebetiyle aralarında para toplayarak, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek maksadıyla kurulan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) ‘Yetimlere Dünyanızda Bir Yer Açın’ projesine bağışta bulundular.

Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleştirilen etkinlikle hem yetimlere farklı bir gün yaşatıldı hem de toplanan bağışı simgeleyen temsili çek İHH Osmaniye Şube Başkanı Nadir Sarıcan’a teslim edildi.

Amaçlarının topluma bir fayda getirerek farklı bir öğretmenler günü yaşamak olduğunu belirten Yahya Mazlum HEM Müdürü Vedat Güngör, “Toplumumuzda var olan ama günlük hayatta bir türlü ilgilenemediğimiz yavrularımıza bu özel günde biz de bir yardımda bulunmak istedik. Burada yeri gelmişken projeyi yürüten İHH yetkililerine de gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Biz arkadaşlarla farklı bir Öğretmenler Günü geçirmek istedik. Bazı arkadaşlar aramızda para toplayıp kurumumuzda çalışan arkadaşlarla hep birlikte yemek yemeyi teklif etti. Daha sonra aklımıza böyle bir yardım parası toplamak geldi. Herkes o anki durumuna göre kendince yardımda bulundu.

Alt limit veya üst limit belirlemedik. Her bir arkadaşımız gönlünden geçeni verdi yani. Böylelikle aramızda 2 bin 500 lira toparladık. Bugün de topladığımız o miktarı simgeleyen temsili çeki İHH yetkililerine teslim etmek için bu etkinliği düzenledik. Umarım kanayan yaraya bir nebze olsun merhem olabilmişizdir.” Şeklinde konuştu.

İHH Osmaniye Şube Başkanı Nadir Sarıcan ise Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi’nin sergilediği bu örnek davranıştan dolayı tebrik ettiğini belirterek teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar