25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4959
EURO34.9259
ALTIN2437.2

Hastane’nin Arıtma Tesisi Taştı, Lağım Suyu Asfalta Aktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hastane’nin Arıtma Tesisi Taştı, Lağım Suyu Asfalta Aktı!
Abone ol
Osmaniye Devlet Hastanesi’nin arıtma tesislerindeki depolarda meydana gelen taşma nedeni ile asfalta akan kanalizasyon suyu halk sağlığını olumsuz yönde etkiledi.
Osmaniye Devlet Hastanesi’nin arıtma tesislerindeki depolarda meydana gelen taşma nedeni ile asfalta akan kanalizasyon suyu  halk sağlığını olumsuz yönde etkiledi.

Osmaniye Devlet Hastanesi giriş kapısının Güneyinde bulunan arıtma tesisindeki depoların taşması ile, kanalizasyon atık suları dışarıya boşalarak hastane yolundaki asfalt üzerinde hoş olmayan koku ile birlikte yolunda kirlenmesine neden oldu.

Cumartesi günü saat: 13.30 sıralarında Osmaniye Devlet Hastanesi giriş kapısı önünde çirkin ve sağlıksız olayı görüntülerken, hastaneye giden ve çıkan insanların da aynı rahatsızlıkları yaşadıklarına tanık oldu.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nin giriş kapısı yanında yaklaşık 7 ay önce yapıldığı ve 2 trilyon masraf edilerek hizmete giren arıtma tesisindeki  ilgisizlik sonucu, atık suların depolardan taşarak asfalta akması olayı ile ilgili yetkililerin duyarlılık göstermeleri isteniyor.

Osmaniye Devlet Hastanesi 2002 yılının Ekim ayında 250 yataklı olarak hizmete açılmış olan, şu anda da 300 yataklı Hastane olarak hizmet veren, yaklaşık 7 ay öncesinde de Hastanenin kanalizasyon atıkları için bir firmaya arıtma tesisi kurdurulmuştu.

Cumartesi günü Hastane çıkışında karşılaşılan olay karşısında, Osmaniye Devlet Hastanesi’ndeki bu olayın önemli bir sağlık sorunu olduğunu yetkililere aktarmak istedik.

Depo kapaklarından dışarı taşarak hastane yoluna akan kanalizasyon atık suyunun görüntülerini kamuoyu ile paylaşırken, yetkililerin de bilgilerine sunuyoruz.

Devlet Hastanesi’ne hasta ziyaretlerine gelen vatandaşlar, kanalizasyon atık sularının sık sık depodan dışarı taşarak aktığını söylediler.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nin kanalizasyon atık sularının asfalta boşalmasındaki hatanın bir an önce giderilmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar