19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5949
EURO34.8651
ALTIN2496.5

Güvenlik Korucularından Barış Pınarı Harekatına destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvenlik Korucularından Barış Pınarı Harekatına destek
Abone ol
Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Osmaniye Başkanı Mustafa Delikişi, Gaziantep Dernek Başkanı Mustafa Tatlı ve Hatay Dernek Başkanı Musa Salık tarafından yapılan ortak açıklamada...

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Osmaniye Başkanı Mustafa Delikişi, Gaziantep Dernek Başkanı Mustafa Tatlı ve Hatay Dernek Başkanı Musa Salık tarafından yapılan ortak açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı'nın tamamen terör örgütlerine yönelik ve ülkenin meşru hakkı olduğunu belirtilerek, "Güvenlik Korucuları olarak, ordumuzun ve devletimizin her zaman emrinde olup bu harekâtı canı gönülden destekliyor, askerlerimize bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. Allah ordumuzu muzaffer kılsın."denildi. 

PKK terör örgütüyle yıllarca gerek yurtiçi gerek yurtdışında mücadelelerle ağır darbeler verildiğinin belirtildiği açıklamada, "Bizler vatanımızın üçüncü büyük güvenlik gücü olarak, ordumuzun öncülüğünde gece gündüz demeden bu köhnemiş örgütü bitirecek seviyeye getirdik. En son Suriye'nin iç karışıklığından faydalanılarak ve dış güçlerinin desteğiyle yeniden bir görünüme bürünmüştür. PKK terör örgütü kendini kamufle etmek amaçlı YPG/PYD olmak üzere bir çok yüze bürünmüş; ancak gerçek yüzü hiçbir zaman değişmemiştir. Bu sebeple ülkemizin güvenliği, refahı ve bölgenin selameti için tekrar bir harekât kaçınılmaz hale gelmiştir." şeklinde açıklamada bulundular. 
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı sınır ötesi harekâtlar neticesinde, bu şer nifaklarına büyük darbeler vurulduğunun ve son olarak 'Barış Pınarı Harekâtı'yla bu nifak tohumlarının tamamen yok olacağından hiç şüphelerinin olmadığını belirten açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: "Biz Güvenlik Korucuları olarak, daha önce de olduğu gibi bu harekâta gönüllü olarak katılmayı ve en ön saflarda mücadele etmek etmeye hazırız.  26 ilimizde görev yapmakta olan yaklaşık 54 bin kişilik silahlı gücümüz,  ordumuzla yan yana saf tutup terör örgütüne çok büyük darbeler vurmuştur. Her defasında bazı batı devletlerini arkasına alıp sözde kürk sorun varmış gibi propagandalar yapılmış, ancak bu emellerine ulaşamamışlardır. Nitekim Güvenlik Korucularımızın çoğunluğu Kürt-Zaza kökenli kardeşlerimizden oluşmaktadır. Böyle bir sorunun olmadığının en büyük kanıtıdır. Son olarak bu hain, bebek katili örgüt, dış güçlerin de büyük bir çabasıyla ordumuzu dünyaya sivilleri vurmakla itham etmiştir. Ancak bu yalanı da ortaya çıkmış, en son Barış Pınarı Harekâtı’nda atılan havan topu sonucu; biri 9 aylık bebek 5 çocuk  olmak üzere  8 sivil vatandaşımız yaşamını yitirmiştir. Bu terör örgütün dini imanı ve vicdanı yoktur. Her ne olursa olsun şanlı ordumuz bu harekâtla bu bebek katillerine gereken cevabı verecektir."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar