28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Gençlik kampı Orhan Çakmak konseri ile başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik kampı Orhan Çakmak konseri ile başladı
Abone ol
OSMANİYE'deki gençlik kampı, Türk sanat ve tasavvuf müziği sanatçısı Orhan Çakmak konseri ile başladı.

Osmaniye'deki gençlik kampı, Türk sanat ve tasavvuf müziği sanatçısı Orhan Çakmakkonseri ile başladı.

İlk kamp yılımızda özverili bir çalışmanın ardından zevkli, eğlenceli ve verimli geçen 5 dönemin ardından Ramazan Bayramı nedeni ile 2 hafta ara verilen Gençlik Kamplarına Adana, Bartın, Kadirli, Karabük, Kastamonu, Osmaniye ve Sinop'tan katılan 74 kampçı ile devam ediliyor.

Kampçıların 6. Dönem kamp ateşini Orhan Çakmak ile yakmasının ardından başlayan açılış programında sahne alan ünlü sanatçı sevilen ve dillerde yer eden sanat müziği, fantezi müzik ve ilahilerden oluşan eserler seslendirdi. Gençler sanatçının eserleri ile eğlenceli saatler geçirirken hem şarkılara eşlik ettiler, hem de İl Müdürü Ökkeş Demir'in de katılımıyla oyunlar oynayıp, halay çektiler.

'BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYEYİZ'
Kamp açılış programında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Osmaniye'miz, kısa sürede sosyo-ekonomik olarak hızlı bir gelişme gösteren ve dikkatleri üzerine çeken Ülkemizin yeni illerinden birisidir. Değerlerine bağlı önemli bir sanayi ve tarım kenti olmasının yanı sıra bizler Bakanlığımızdan aldığımız destek ile Osmaniye’yi gençlerimiz için sosyal, kültürel ve sportif alanlarda bir cazibe şehri haline getirme mücadelesi veriyoruz.

Gençlik ve Spor Kenti Osmaniye için çalışıyoruz. Sevgili gençler Bakanlığımızın kurulması ile sizlere yönelik bir çok proje ve etkinlikler de peş peşe hayata geçirilmeye başladı. Her şey sizin için. Çünkü siz Türkiye’nin geleceğisiniz. 2023 hedeflerimizin mimarı sizler olacaksınız. Bu vatan, bu millet sizlerden çok şeyler bekliyor. Sizler birlik ve beraberlik duyguları içerisinde kenetlenir iseniz hedeflerinizden sizi kimse alıkoyamaz.

Unutmayalım 'Biz Birlikte Güçlü Bir Türkiye'yiz' Sevgili Orhan Çakmak’ı ve Osmaniye'mizin birer kültür elçisi olarak gördüğümüz sizleri aramızda görmekten son derece mutluyuz. İnşallah iyi bir kamp döneminin ardından sağlık ve esenlik içerisinde evlerinize, sevdiklerinize ulaşırsınız." dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar