18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.54
EURO34.8947
ALTIN2486.9

Gazetecilerden Başkan Gül’e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazetecilerden Başkan Gül’e ziyaret
Abone ol
Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin ev sahipliğinde toplantı yapmak üzere Çorum’a giden 18 ilin dernek başkanı, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

ÇorumHitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin ev sahipliğinde toplantı yapmak üzere Çorum’a giden 18 ilin dernek başkanı, Çorum Belediye BaşkanıZeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı da katıldı.

Çorum dışından gelen dernek ve cemiyet başkanlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Çorum adına yapılan her adımı biz önemsiyoruz.



Buraya teşrif eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu görüşmeler çok daha kalabalık şekilde gerçekleşir.

Gazeteci arkadaşlarımız birer turizm elçisi olarak görev yapıyorlar. İnşallah memleketlerinde de Çorum’u güzel bir şekilde hatırlayacaklardır” dedi.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci kendilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti. Demirci ise, “Türkiye’nin çeşitli illerinden dernek başkanı arkadaşlarımız Çorum’un tanıtımıyla ilgili konularda görüşmek üzere ilimizi ziyaret ettiler. Bizleri kabul ettiğiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette konuşma yapan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Arslan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen cemiyet başkanlarıyla birlikte Çorum’u ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Yerel yönetimlerde seçilmiş kişilerin basınla iyi ilişkiler kurmasının önemli olduğuna değinen İbrahim Arslan, kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Zeki Gül ile Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci’ye ve Başkan Yardımcısı Hacı Odabaş’a teşekkür etti.

OGC Başkanı Avcı da Belediye Başkanı Zeki Gül ile Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci’ye güzel misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar