19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5776
EURO34.8691
ALTIN2492.0

Gazete dağıtıcıları Dut altında buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazete dağıtıcıları Dut altında buluştu
Abone ol
Osmaniye’deki günlük gazete dağıtıcıları Hafta sonları buluşmalarını sürdürürken, bu hafta sonu Dut ağacı altında farklı bir buluşmayı gerçekleştirdiler.
Osmaniye’deki günlük gazete dağıtıcıları  Hafta sonları buluşmalarını sürdürürken, bu hafta sonu Dut ağacı altında farklı bir buluşmayı gerçekleştirdiler.


Osmaniye’deki günlük gazeteleri her sabah sizlerden önce çalıştığınız kurum veya işyerlerine ulaştıran gazete dağıtıcıları, yani isimsiz basın emekçileri bu hafta sonu da işlerini tamamladıktan sonra kendilerine ayırdıkları zamanı bu kez farklı sohbetle değerlendirdiler.


Haberlerin okunmasında en büyük emeği geçen bu dağıtıcılar, birbirleriyle dayanışma içerisinde işlerini yapmaya çalışırken, kendi aralarında barış ve dayanışma içerisinde işlerini yürütüyorlar.
 

Gazetelerin isimsiz kahramanları olarak önemsediğimiz bu insanların hafta sonları birlikte buluşup birer bardak çay veya kahve içmeleri olayından etkilenen MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, gazetecilik mesleği ile de uğraştığı günleri anımsayarak gazete dağıtıcıları ile bir hafta sonu da kendisinin birlikte olma isteğinde bulundu.


MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, gazetelerin okuyucuya ulaşmasında isimsiz kahramanlar olan dağıtıcılarla birlikte olma isteğinin altında ‘siyaset’ olmadan buluşma isteği dağıtıcılar tarafından uygun görülerek hayata geçirildi.


Osmaniye kent merkezindeki bir otantik ortamda Dut ağacı altında gerçekleşen buluşmanın ev sahipliğini bu kez MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu yaptı.


Kuyulu, birlikte olma olayının parti il başkanı olarak değerlendirilmemesini de gazete dağıtıcıları ile buluşmaya başladığı anda vurguladı.


Osmaniye’nin gündemini her sabah okurları ile paylaşan gazetelerin dağıtıcıları bu hafta sonu da yine farklı bir ortamda buluştu.


Osmaniye’nin günlük yayınlanan; Hasret, Olay ve Yurt gazetelerinin dağıtıcısı Zekeriya Özdemir, Akdeniz, Aydın Osmaniye ve Takip gazetelerinin dağıtıcısı Hüseyin Turhan, Kınık gazetesi dağıtıcısı Yalçın Bardak, Medya gazetesi dağıtıcısı Nuh Çoğul, Elde Demokrasi gazetesi dağıtıcısı Sinan Mazı, Elde Demokrasi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Boz ve Gazeteci-Yazar Mustafa Bardak Fahri Kuyulu ile birlikte oldular.


Gazete dağıtıcıları ile buluşan Kuyulu; Osmaniye’nin ilk günlük gazetesi Hasret’in isminin konulmasından başladı sohbetine. Adana’da ‘Hasret’ isimli gazete klişesinin yapılması, o günlerde kumpas dizgi, tipo baskı ve fotoğraflarda klişe yapılması için Adana’ya gidilmesi olaylarını anlattı. Hasret gazetesinde köşe yazıları ve şiirlerinin yayınlandığından sözetti.


Kuyulu, gazete dağıtıcıları ve muhabirlerinin yaşam koşullarını yakından bildiğini belirterek, “siyasi konuşmalardan uzak, gazetecilik gibi kutsal bir meslekle ilgili sohbet etme fırsatını bana vermenizden dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyorum arkadaşlar”diyerek sohbetini bitirdi.


Gazete dağıtım emekçileri ise, Fahri Kuyu’nun siyaset gözetmeksizin böylesi bir buluşmaya ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar