28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

“Evde yalnız değilsiniz” projesi çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Evde yalnız değilsiniz” projesi çalışmaları
Abone ol
Osmaniye’de Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Evde sağlık hizmeti psiko-sosyal destek ekibi” çalışmalarını sürdürüyor.
Osmaniye’de Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Evde sağlık hizmeti psiko-sosyal destek ekibi” çalışmalarını sürdürüyor.

Proje kapsamında evde sağlık hizmeti alan engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların sorunlarının çözümüne çalışılıyor.

Sosyal destek ekibi ile birlikte evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlara ulaşılarak, evde sağlık hizmeti alan vatandaşların uygun yaşam koşullarında yaşaması için, ev bakımı, tamirat, temizlik hizmetlerinin yanı sıra pek çok hizmetler sağlandığı bildirildi.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından hayata geçirilen Evde Sağlık Hizmetleri uygulaması  kapsamında yeni hayata geçirilen  Psiko-Sosyal Destek Ekibi uygulaması ilk defa Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğü  tarafından hayata geçirildi.

Sosyal Hizmet Uzmanı, hemşire, şoför ile birlikte evde sağlık hizmeti alan vatandaşlarının sorunlarının çözümlenmesi için çalışıldığı belirtildi.

İhtiyaç sahibi, evinde yalnız yaşayan, muhtaç durumda ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşların her türlü evde bakım hizmetleriyle her türlü kişisel hizmetleri oluşturulan ekip tarafından yapılıyor.

Evde Bakım Hizmeti alan vatandaşların ihtiyaçları Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğü ve ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde giderilmeye çalışılıyor.

Osmaniye Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Hayri Sarı çalışmalar hakkında bilgi verirken; “Çözüm odaklı çalışan Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğü  psiko-Sosyal Destek Ekibimiz ayrıca vatandaşlarımızı özel günlerde de yalnız bırakmıyor.

Sosyal Destek Ekibimiz Regaip Kandili münasebetiyle vatandaşlarımızın evlerinde ziyaret etti.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideren, sorunlarıyla ilgilenen Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Sosyal Destek Ekibimiz Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlarımıza karanfil dağıttı.

Evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Kurumumuza bağlı olarak evde sağlık  hizmeti alan vatandaşlarımıza yalnızca tedavi edici değil koruyucu, destekleyici ve rehabilite edici sağlık ve sosyal hizmetleri de sunuyoruz.”dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar