25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5901
EURO35.0253
ALTIN2422.6

Esnafa siftah ve bereket duası dağıttılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnafa siftah ve bereket duası dağıttılar!
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından il geneli ve ilçelerdeki değişik bölgelerde, 'Yılın ilk siftahı bizden' sloganı ile esnafa 35 kuruş siftah parası ve bereket duası dağıtıldı.

OsmaniyeÜlkü Ocaklarıİl Başkanlığı tarafından il geneli ve ilçelerdeki değişik bölgelerde, 'Yılın ilk siftahı bizden' sloganı ile esnafa 35 kuruş siftah parası ve bereket duası dağıtıldı.

Ülkü Ocakları Osmaniye İl BaşkanıHasan Şahin Ceylan başkanlığında Osmaniye Çarşı merkezine, Devlet Bahçeli Bulvarı, Fakıuşağı Mahallesine, Atatürk Caddesine ve çevresindeki esnaflara zarflar dağıtıldı.

Sabah iş yerlerini açan işyeri sahipleri ise zarfları gördüklerini ve çok duygulandıklarını dile getirerek, yılın ilk siftahı için Ülkü Ocaklarına teşekkür ettiler.



Ocak Başkanı Hasan Şahin Ceylan, "Ülkücü şehit Yusuf İmamoğlu,8 Haziran 1970 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümü son sınıfında okurken, Yüksek öğretmen okulu öğrencilerinin karnelerini imzalatmak üzere okuluna gittiğinde, anarşistlerin yaptığı silahlı grubun yaylım ateşine maruz kalarak ağır yaralanmış, anarşist militanlar, ambulansı içeri sokmadıkları için hastaneye zamanında götürülemeyerek şehit düşmüştü.

Şehit olduğu zaman cebinde 35 kuruş para çıkmış ve otopsi sırasında da üç gündür hiçbir şey yememiş olduğu tespit edilmişti. Ülkücü şehit anısına il genelinde esnaflara zarf içerisinde yılın ilk siftahı ve Bereket Duası olan zarfları kepenklerin altından bıraktık" dedi. 

Ceylan,  "Esnaflarımızın 2018 yılı için helalinden, hayırlı, bereketli, bol rızıklı bir yıl geçirmelerini dilerim. Her zaman onların yanlarında olduğumuzu bildirmek için siftah parası bıraktık. Allah herkese hayırlı kazançlar nasip etsin.

Gelenek ve göreneklerimizde var olan "Siftah benden, bereket Allah'tan" söylemiyle birlikte ülkücü şehidimizin aziz hatırasını hatırlatan yazıyı zarfın içinde gece saatlerinde dükkânları kapalıyken esnafımıza dağıtmayı uygun gördük.

Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,siftahına katkıda bulunduğumuz ve bulunamadığımız tüm esnaf kardeşlerimize de hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum" diye konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar