20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Emniyet müdürlüğünden anlamlı yemek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet müdürlüğünden anlamlı yemek
Abone ol
Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173’üncü Yıldönümü nedeniyle Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve yakınları onuruna yemek programı düzenlendi. 

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173’üncü Yıldönümü nedeniyle Osmaniyeİl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve yakınları onuruna yemek programı düzenlendi. 

Polisevi’nde düzenlenen programa Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Cumhuriyet BaşsavcısıAli İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Baro Başkanı Dilem Aksoy, Vali Yardımcısı Mehmet Öz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Hacı Ali Büber,İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile aileleri katıldı.



Fetih Cami imam hatibi Mahmut Durmuş tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Vatan, millet ve bayrak uğrunda canını hiçe sayarak şehit düşmüş kahraman polis ve askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralanmış ve tedavisi devam eden gazilerimize acil şifalar diliyorum” diyerek başladığı konuşmasında, “173’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamakta olduğumuz Emniyet Teşkilatımız, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapmaktadır.

Gelişen teknolojinin de etkisiyle, kanunlarımızın suç saydığı fiillerde değişimler meydana gelmektedir.



Teşkilat olarak aynı teknolojik gelişmelerden faydalanmak suretiyle suç ve suçlularla mücadelede hep bir adım önde olduk. Vatanımızın birliği, milletimizin beraberliği, halkımızın huzur ve güvenliği için ülkemize yönelik tüm iç ve dış tehditlere karşı Anayasa ve kanunlar çerçevesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insan hakları ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutarak kararlılıkla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yemek ikramının ardından Fetih Cami imam hatibi Mahmut Durmuş dua etti. Vali Ömer Faruk Coşkun şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir süre sohbet ederek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır dileklerini iletti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar