29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

'Emniyet bizi rezil etti' diye şikâyetçi oldular, hırsızlık suçundan yakalandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Emniyet bizi rezil etti' diye şikâyetçi oldular, hırsızlık suçundan yakalandılar
Abone ol
OSMANİYE'de, 'Emniyet bizi rezil etti' diye polisten şikâyetçi olduklarını söyleyen baba oğul, ‘araçtan mazot hırsızlığı’ suçundan yakalanarak gözaltına alındı.
OSMANİYE'de, 'Emniyet bizi rezil etti' diye polisten şikâyetçi olduklarını söyleyen baba oğul, ‘araçtan mazot hırsızlığı’ suçundan yakalanarak gözaltına alındı.


Osmaniye Asayiş Şube Müdürlüğünce 28 Haziran 2013 tarihinde Kontör Dolandırıcılığı olayı ile ilgili olarak çeşitli illerden çok sayıda şüpheli yakalanmış yapılan bu çalışmalar hakkında, Emniyet hizmetlerinin tanıtımı ve eğitim amaçlı olarak Mahmut Ç. ve ailesinin ikamet adresinde video klipi çekimi yapılmış, yapılan bu video çekiminden sonra bazı ulusal kanallar, haber olarak görüntüleri yayınlamıştı.


Görüntülerin televizyon kanallarında yayınlanmasından 10 ay sonra Mahmut Ç. 24 Nisan 2014 tarihinde BİMER'e başvuru yaparak, “Osmaniye Emniyetinde bizim tanıdığımız polis memuru bize gelip yeni gelen polis öğrencilerine eğitim vermek amacıyla tatbikat yapacağız dedi.


Ve bizim evde video çektiler, sonrada o videoyu operasyon olarak televizyonda yayın yaptılar. Bunun araştırılmasını istiyorum” şeklinde müracaatta bulunduğu belirlendi.


Aynı konu ile ilgili olarak Hanifi Ç. ise 2 Haziran 2014 tarihinde BİMER'e başvuru yaparak “ikametine polis memurunun gelerek video çekimi yaptığını, oğlunun da bu klipte oynadığını, daha sonra televizyon kanallarında Osmaniye Polisinin telefon dolandırıcılarına yönelik operasyon yaptığı haberlerinin verildiğini, bu sebeple oğlunun telefon dolandırıcısı olarak tanındığını, bu sebeple haberlerin kaldırılması için Emniyete gittiğini, baskı ve tehdit altında olduğunu” beyan ederek şikâyetçi oldu.


Olay tarihinden tam 15 ay sonra basına çıkarak 'Emniyet bizi rezil etti' diye polisten şikayetçi olduğunu belirten Hanifi Ç. Ve oğlu Mahmut Ç. İle Serkan U., 16 Ekim günü ‘otodan mazot hırsızlığı’ suçundan yakalanarak gözaltına alındı.


Mahmut Ç.’nin ikametinde arama yapan polis, 20 kilogramlık bidon ile 1 metre uzunluğuna hortum bularak muhafaza altına aldı.


‘Otodan mazot hırsızlığı’ suçundan Osmaniye Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen şüphelilerden Mehmet Ç. Serbest bırakılırken, Mahmut Ç. Ve Serkan U. Hakkında adli kontrol kararı verildiği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar