29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Doğa Koleji’nden OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğa Koleji’nden OGC’ye ziyaret
Abone ol
Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet İnayet Dingiltepe ve Osmaniye Doğa Koleji Lise Müdür Yardımcısı Zülfüye Türkmen, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet İnayet Dingiltepe ve Osmaniye Doğa Koleji Lise Müdür Yardımcısı Zülfüye Türkmen, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Akdeniz bölgesinde ziyaretlerde bulunduğunu ve OGC’yi de ziyaret etmek istediğini belirten Dingiltepe, Doğa Koleji olarak Osmaniye’ye ayrı bir önem verdiklerini söyledi.



Doğa Kolejlerinin sürekli kalitesini artırarak büyümeye devam ettiğini belirten Dingiltepe “2002 yılında kurulan Doğa Koleji; ülkemizin dört bir yanındaki 123 kampüsüyle Türkiye'nin eğitim sektörüne yön vermeye devam ediyor.

Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, ‘yeni nesil eğitim’ felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor.

Eğitim kalitesi, akademik, sportif ve sosyal başarılarımızın yanında geliştirdiğimiz yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katıyor.

Doğa Koleji, bugün ürettiği eğitim modelleriyle dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir eğitim markası. Doğa Koleji’ni diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği; eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçirmesidir. Bu farkındalıkla hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Doğa Koleji olarak basın ile ilişkileri de geliştireceklerini ifade eden Dingiltepe, “Bu anlamda öğrencilerimize meslek tanıtımı konusunda eğitimler düzenlemek, proje üretmek veya sizlerin bizden eğitim ile ilgili destek isteğinizi karşılama gibi konularda işbirliği yapabiliriz. Biz her konuda sizlerle çalışmak isteriz” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da bugüne kadar Doğa Koleji’nin her davetine katıldıklarını ve bundan sonra da basın olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını bildirdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar