29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

DenizBank İftar Yemeği düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DenizBank İftar Yemeği düzenledi
Abone ol
DenizBank, taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği organizasyonlar ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor.

DenizBank, taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği organizasyonlar ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor.

DenizBank Osmaniye Şubesi, Osmaniye’de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu.

Tarım sektöründe Yüzde 41 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank, tarım sektöründeki çalışmalarını, temeline “Çiftçimizin Yüzü Gülsün” anlayışını yerleştirdiği bakış açısı ile devam ettiriyor. Banka, bu kapsamda her yıl düzenlediği iftar yemeği organizasyonunu bu sene de sürdürüyor. 05 Haziran 2018 Salı akşamı Osmaniye’de iftar yemeğine ev sahipliği yapan DenizBank, bölgede faaliyet gösteren tarım sektörünün önde gelen isimlerini ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğinde DenizBank Osmaniye Şube Müdürü Uğur Yuvayapan, Çukurova Bölge Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu İbrahim Özdemir, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murtaza Özer, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Hüsamettin Keskiner, Çukobirlik Osmaniye Başkanı Habil Öztürk, Cevdetiye Sulama Birliği yetkilileri, köy muhtarları ve yörenin önde gelen üreticileri yer aldı. 

“DenizBank, Türkiye’nin her yerinde tarımı destekliyor”

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Osmaniye Şube Müdürü Uğur Yuvayapan, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Yuvayapan şöyle devam etti; “DenizBank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.”

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

Konuşmasında Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart ve avantajları hakkında bilgi veren Yuvayapan “Çiftçiler Üretici Kartları ile mazot, gübre, yem, tohum, tarım ilacı, tarım makinaları, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için ülke genelinde 15 bini aşkın üye işyerinden avantajlı alışveriş yapabilirler veya Şube ve tüm ATM’lerden nakit çekebilir veya 3 yıla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler. Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir. DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından ve ATM’lerden Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonuna URETICI yazıp T.C. kimlik numarası ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 3280’e SMS gönderilerek de Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Turkcell faturaları için Üretici Kart'a otomatik ödeme talimatı vererek yıllık 600 TL'ye kadar olan cep telefonu faturaları faiz ödemeden hasada ertelenebilir. Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler hasada ertelenebilir. Üretici Kart Ödemeleri tüm DenizBank Şubeleri ile PTT merkez ve şubelerinden yapabilir. Tarımsal elektrik ve su faturaları Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alınabilir uygun faiz oranı ile hasatta ödenebilir” şeklinde konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar