24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5878
EURO34.9391
ALTIN2429.1

Demokrasi Şöleni Frekansa Taşındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrasi Şöleni Frekansa Taşındı
Abone ol
Radyo 80, Osmaniye’nin Demokrasi Nöbeti’ni frekansa taşıdı.
Radyo 80, Osmaniye’nin Demokrasi Nöbeti’ni frekansa taşıdı.

Cumhuriyet Meydanından “Özel Yayın” gerçekleştiren Radyo 80, mikrofonlarını Osmaniyelilere uzattı.

“Meydan Özel” yayınına katılan siyasiler, yöneticiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların ortak mesajı milli irade ve demokrasi oldu.

Şükrü Tozluklu ve Adem Karaburç’un sunduğu yayınlarda zaman zaman sahnedeki konuşmalarda yayından aktarıldı.

Osmaniye’deki demokrasi nöbetinin demokrasi şölenine dönüştüğünü ifade eden Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu, “Şanlı tarihi kahramanlık destanları ile dolu olan milletimiz, tarihe altın harflerle geçen yeni bir desten yazmıştır.

Kahraman vatan evlatları, bu alçak ve şerefsiz darbecilere karşı göğsünü siper etmiştir.

Milletimiz, ülkesi için şehit düşen bu kahramanları her zaman rahmet, minnet ve şükranla anacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın çağrısı ile son bir haftadır devam eden demokrasi nöbeti, her türlü takdiri ve övgüyü hak etmektedir” dedi.

Meydan Özel yayınına Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, İl Müftüsü Ramazan Çortul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Memur Sen Onursal Başkanı Mücahit Çelik, Eski Belediye Başkanı Av. Mehmet Gürbüz, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir, Sanatçı Yusuf Karaburç, İlahiyatçı Eğitimci Orhan Ateş ve Türkiye Gençlik Vakfı Osmaniye İl Temsilcisi Talha Akif Gürbüz katıldı.

Radyo 80’in 16 Temmuz’da gerçekleşen özel programında ise yayına meclisten telefonla bağlanan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mücahit Durmuşoğlu ile MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy, Gazi Meclisin bombalandığı anlarda yaşadıklarını canlı yayında anlatmıştı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu ve CHP İl Başkanı Nedim Ünlü de yayına katılarak darbe girişimine tepki gösterdiler.

Meydan özel yayınlarının ‘Demokrasi Nöbeti’nin devam ettiği sürece her akşam saat 21’den itibaren gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar