20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Darbenin Kayıp Saatleri Konferansı OKÜ'de yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Darbenin Kayıp Saatleri Konferansı OKÜ'de yapıldı
Abone ol
Birlik Vakfı Osmaniye Şubesi tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Amfisinde Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ın konuşmacı olarak katıldığı "Darbenin Kayıp Saatleri" konferansı düzenlendi.
Birlik Vakfı Osmaniye Şubesi tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Amfisinde Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ın konuşmacı olarak katıldığı "Darbenin Kayıp Saatleri" konferansı  düzenlendi.

Konferansa, Vali  Kerem Al başta olmak üzere Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, Dr. Suat Önal ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ve  Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamit Coşkun da katıldı.

Konferansın başında İlahi sanatçısı Yusuf Karaburç, sözlerini kendisinin yazdığı eseri seslendirirken sonrasında Birlik Vakfı Osmaniye Şubesi Başkanı Hamit Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy birer kısa konuşma gerçekleştirdi.

Darbelere karşı ancak bilgiyle mücadele edilebileceğini dile getiren Yarar, "Biz 15 Temmuz'da direndik, bugün de diriliş hikâyesini yazıyoruz. Bab'da, Münbiç'te, Irak topraklarında yazıyoruz. Kendi topraklarımızda terör örgütünün başını ezerek yazıyoruz."dedi.

Birçok gencin 15 Temmuz'da ülke için hayatını feda ettiğini vurgulayan Yarar, "Bugün burada oturuyorsak onlar sayesinde. İnanın 'vatan' diye bir evimiz yoktu, her gün birilerinin birbirini öldürdüğü, suikastların yapıldığı, hepimizin işsiz kaldığı ve perişan olduğu bir dönemi yaşıyorduk. Çünkü amaç buydu. Biz 15 Temmuz'un ne olduğunu anladık. O adamlar, hiçbir zaman bizim inandığımıza secde etmediler. Çünkü aynı Allah'a inansaydık, bu adamlar Gazi Meclisi bombalamazdı, silah arkadaşlarının üzerine bomba atıp şehit etmezdi, silahsız bir kadını göğsünden vurmazdı" görüşlerine yer verdi.

Konferansın sonunda Valisi Kerem Al, Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’a hediye ve çiçek takdimi yaparken OKÜ Amfi fuaye alanında daha sonra Güvenlik uzmanı Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt tarafından kaleme alınan Darbenin Kayıp Saatleri adlı kitabı okuyucuları için imzaladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar