29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

CGC’den AK Parti ve MHP’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC’den AK Parti ve MHP’ye ziyaret
Abone ol
Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu ile MHP İl Başkanı Melih Loş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu ile MHP İl Başkanı Melih Loş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Ali Cihangir ve yönetim üyeleri, ilk ziyaretini Ak Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu’na gerçekleştirdi. 

Cebelibereket Gazeteler Cemiyeti Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Ali Cihangir, Ak Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı’na yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. 



Osmaniye'yi bir şehir olarak daha iyi bir şekilde görünmesi için gereken adımları bir an önce başlatılmasına vurgu yapan Ali Cihangir,''Osmaniye'nin geleceği için çok çalışmalıyız, diğer şehirlere göre biraz geride olduğumuzu düşünüyorum, yeni projeler üretilmeli, bazı dengesizlikler ve bazı hatalar giderilmeli, güzel bir gelecek için biz basın gücü olarak her türlü desteği vermeye hazırız''diye konuştu.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Derneği başkanına ve yönetim üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, “Şehrimiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek, gereken çalışmaları hayata geçirmeye hazırız” dedi.
Daha sonra MHP İl Başkanı Melih Loş’a ziyarette bulunan CGC Yönetimi, İl Başkanı Loş’a başarı diledi.

Cihangir, burada yaptığı açıklamada, Milli Hareket Patisini siz temsil ediyorsunuz, en büyük sorumluluk sizin üzerinize düşüyor, unutmayalım ki Osmaniye’de yapacağınız çalışmalar Devlet Bahçeli adına olacağından dolayı,attığınız her adım onun hanesine yazılacaktır” diye konuştu. 

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Derneği başkanına ve yönetim üyelerine güzel ziyaretleri için teşekkür eden MHP İl Başkanı Melih Loş, “Osmaniye için biz Milli Hareket Partisi olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye hazırız” dedi.  
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar