25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5827
EURO34.9688
ALTIN2424.2

CGC Yönetimi, video konferansla toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC Yönetimi, video konferansla toplandı
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu toplantısı, video konferans yöntemiyle yapıldı.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu toplantısı, video konferans yöntemiyle yapıldı.

CGC Yönetimi, ülke genelinde korona virüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun olarak yönetim kurulu toplantısını Ali Cihangir başkanlığında internet üzerinden görüntülü gerçekleştirdi.

Cihangir, toplantıda yaptığı açıklamada, sağlık ve emniyet güçleri gibi basın mensuplarının da kovid-19 tehlikesine karşı fedakarca çalıştığını belirtti.

Sosyal mesafenin korunması adına ikinci kez CGC yönetim kurulu toplantısını video konferans şeklinde yapıldığını dile getiren Cihangir, salgının biran önce sona ermesini temenni ettiğini kaydetti.

Meslektaşlarının tedbiri elden bırakmamasını isteyen Cihangir, “Bilindiği gibi korona virüs salgını neredeyse dünyayı sardı. Her ülke gibi Türkiye’de bu salgınla amansız bir mücadele içerisindedir. Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve oluşturulan bilim kurulunun çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Kendi hayatlarını tehlikeye atarak bu salgına karşı amansızca mücadele eden Sağlık çalışanlarımıza destek olmalıyız, onların aldığı kararlara uymak bizler için zorunluluktan öte birer görevdir. Ülkemiz, aldığı tedbirlerle dünyaya örnek oluyor. Bu tedbirlerin başında evde kalma, kalabalık ortamlar oluşturmama, el yıkama ve sosyal mesafeye dikkat etme gibi kurallar var. Bu mücadelede sağlık ve emniyet güçleri gibi basın mensuplarımızın da sorumlulukları bulunuyor. Bizler de görevimizi icra ederken dikkatli olmalı ve yetkililerin uyarılarını göz ardı etmemeliyiz.” şeklinde konuştu.

Cihangir, kovid-19 salgınında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavi görenlere de acil şifalar dileyerek vatandaşların zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar