28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

CGC üyeleri, yeni basın kartlarına kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC üyeleri, yeni basın kartlarına kavuştu
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyesi bazı gazetecilere yeni basın kartları dağıtıldı.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyesi bazı gazetecilere yeni basın kartları dağıtıldı.

CGC Ali Türkmen salonunda düzenlenen etkinlikte T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana İl Müdürlüğü Osmaniye Koordinatörü Yasemin Yıldırım ve Mersin Koordinatörü Yusuf Yüksel’in katılımıyla, CGC Başkanı Ali Cihangir’e trafik basın kartı teslim edilirken, Radyon 80 çalışanlarından Hakkı Yılmaz ve Muharrem Şanaral’a yeni basın kartları teslim edildi. 

Başbakanlık Basın Enformasyon Genel Müdürlüğünün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlandığını ifade eden Cihangir, kurumun yeniden yapılanması nedeniyle, yenilenen basın kartlarının gazetecilere verilmeye başlandığını belirtti.

İlk etapta 8 basın kartının cemiyete ulaştığını ve üyelere teslim dildiğini ifade eden Cihangir, son olarak da 4 CGC üyesinin kartlarının kendilerine ulaştığını söyledi.

Cemiyete gelerek kartları bizzat teslim eden Yıldırım ve Yüksel’e teşekkür eden CGC Başkanı Cihangir, şunları kaydetti:

“Yeni yürürlüğe giren yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sitemi geçildikten sonra Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü de değişerek Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı olmuştur. Bunun üzerine basın kartlarının tamamı yenilendi. Yenilenirken şekli ve rengi de yenilendi. Artık basın kartları Turkuaz renge dönüştürülmüştür. Cemiyetimiz üyesi basın kartları sahibi meslektaşlarımızın şu anda ikinci posta 4 üyemizin daha basın kartları elimize ulaştı. Önümüzdeki günlerde de kartların cemiyetimize ulaşmasını bekliyoruz. Yeni basın kartlarının hayırlı olmasını diliyorum.


Yenilenen trafik basın kartları kapsamında da bende trafik basın kartımı aldım. Bilindiği gibi basın kartları güneşe dayanıklı değildi. Yenilenen kartların daha dayanıklı olduğunu görüyoruz. Bugün cemiyetimize ulaşan basın kartlarının bir bölümünü meslektaşlarımıza teslim ediyoruz. Yeni kartların hayırlı olmasını diliyorum. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan İletişim Başkanlığı Adana ve Mersin İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum”

İletişim Başkanlığı Adana İl Müdürlüğü yetkilisi Yasemin Yıldırım ve Mersin İl Müdürlüğü görevlisi Yusuf Yüksel, CGC Başkanı Ali Cihangir’e trafik basın kartını, Radyo 80 çalışanlarından Hakkı Yılmaz ve Muharrem Şanaral’a basın kartlarını teslim ederken İşleri sebebiyle katılamayan Aydın Osmaniye Gazetesi Sayfa Sekreteri Kürşat Adsız ile Takip Gazetesi Sayfa Sekreteri Nihal Bedir'e de makbuz karşılığı teslim edileceği kaydedildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar