28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

CGC'den Genel Sekreter Bolat’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC'den Genel Sekreter Bolat’a ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

OsmaniyeCebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Özel İdaresiGenel SekreteriMustafa Bolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, Bolat’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarı diledi.

Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Cihangir, mesleki sorunlar ve beklentilerin çözümü için çalışma yapıldığını kaydetti.

Mesleğin daha iyi icra edilmesi için yeni kazanımları önemsediklerini dile getiren Cihangir, “Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına yoğun çaba harcıyoruz. Bu anlamda konfederasyonumuz büyük adımlar attı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, ülkemiz genelinde 8 bölgesel ve genel gazeteciler federasyonunu bir araya getiren, üye ve temsil yetkisi veren federasyonlarla birlikte 86 gazeteciler cemiyeti ile basın derneklerinin güç birliği yaptığı, yaklaşık 20 bin medya çalışanının en üst çatı meslek kuruluşudur” şeklinde konuştu.

Cihangir, kentte kamu atırımlarının ihtiyaç önceliklerine göre yapılmasının öneminden bahsederek bu anlamda İl Özel İdaresine görev düştüğünü sözlerine ekledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aslen Bahçe ilçesinden olduğunu bu sebeple sorumluluğunun daha büyük olduğunu ifade eden Bolat, “İki düşünüp bir adım atacağız. Çalışmalarımda her yerde farklı olmadım ama bu kentin insanı olduğum için sorumluluğum da artıyor. İnşallah birlikte istişare ile kente daha güzel hizmetler yaparız. Bizler burada kamu kaynağı kullanıyoruz. Her kuruşun yerinde kullanılmasının mücadelesini vermek durumundayız. Yarın görevimiz tamamlandığında da bu insanlarla birlikte yaşayacağız. Şu anda kenti tanımaya çalışıyorum. Memleketimiz için en doğru çalışmaları yapmak zorundayız” şeklinde konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar