19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5888
EURO34.8599
ALTIN2507.0

Cehalet Oyunu Büyük Alkış Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cehalet Oyunu Büyük Alkış Aldı
Abone ol
OSMANİYE Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen organizasyonla, “Ankara Yeni Umut Sahnesinin” hazırladığı ve Türk gençliğinin uyuşturucuya karşı mücadelesini konu edinen “Cehalet” adlı tiyatroyu oyunu sahnelendi.
OSMANİYE Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen organizasyonla, “Ankara Yeni Umut Sahnesinin” hazırladığı ve Türk gençliğinin uyuşturucuya karşı mücadelesini konu edinen “Cehalet” adlı tiyatroyu oyunu sahnelendi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde tiyatro gösterimine çevre il ve ilçelerden de olmak üzere çok sayıda tiyatro sever ilgi gösterdi.

Oyun öncesi konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, şer odaklarının farklı senaryolar, figüranlarla ülkeyi parçalamaya çalıştıklarını belirterek, “İşte bugün onların tamamına ve gençliğimizi ellerimizden almaya çalışan, madde bağımlılığına hayır demek için buradayız. Ülkü ocakları olarak fikri hür, vicdanı hür bir nesil istiyoruz. Milli ve manevi değerleri bilen, hayali ve hedefi doğru olan bir gençlik istiyoruz.

Ülkü Ocakları, terör örgütünün finansman kaynağı olan uyuşturucu satıcılarına karşı her şart ve zeminde mücadele edecektir. Ne yazık ki son zamanlarda bizleri kaygılandıran ocaklarımıza acı düşüren madde madde bağımlılığı artsa da bizler yine de umutluyuz. Çünkü en değerli varlıklarımızı bizlerden almaya müsaade etmeyecek, evelallah Ülkü Ocakları var. 23 Kasım 1970 yılında öğretmen okulunda okurken ciğerlerine hava basılarak şehit edilen Dursun Önkuzu ve tüm eğitimcilerimizin öğretmenler gününü kutlarım, ne mutlu Türküm diyene” dedi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu ise madde bağımlılığının ilkokullara kadar indiğine dikkat çekerek, “Son yıllarda madde kullanımı sürekli olarak artıyor. Türkiye’de 18-24 yaş arasında ki her dört gençten bir tanesi mutlaka madde bağımlısı veya maddeyle tanışıyor. Demek ki bu iş İmam Hatip Okulları ve Cami sayısını çoğaltmakla olmuyormuş. Türkiye’de genç nüfusun yüzde 11’i işsizlikle açlıkla yoksullukla savaşırken, madde bağımlılığı da doğal olarak artmaktadır.” Şeklinde konuştu. Hayati Sarı’nın yazıp yönettiği ve gençlerin düşürüldüğü tuzakları anlatan gösterim sonrası Belediye Başkanvekili Hacer Burcu Yüceer, oyunculara çiçek buketi takdim ederek teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar