20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Cebelibereketli Gazetecilerden, rektör Türk’e hayırlı olsun ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cebelibereketli Gazetecilerden, rektör Türk’e hayırlı olsun ziyareti
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC), Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr.Murat Türk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC), Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr.Murat Türk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk, ziyarette yaptığı açıklamada, kendisinde tatlı bir heyecan olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti kaydetti.

Üniversitede eski rektör Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ile tatlı anıları olduğunu belirten Türk, “Üniversitemiz Devletimizin kaynakları ile kurulduğundan bu yana önemli bir gelişim kazandı. Fiziksel anlamda ve eğitim anlamında önemli gelişmeler ve çalışmalar oldu. Biz üniversitemizin güzel taraflarını arttırarak daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

Kendisine gelen atama belgesinden dolayı daha da mutlu olduğunu ifade eden Türk, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın atama kararı önümde duruyor. Atanmış bir rektör pozisyonundayım. Bu saatten sonra yapacağım her şey farklı anlamlara gelebilir. Bunun bilinciyle sorumluluğumun arttığının farkındayım. Eşimin Osmaniyeli oluşunun hep artılarını gördüm. Sadece aile dostları değil herkes sahip çıktı bana. Bana pozitif enerji verdiler. Bende o enerjiyi iyi aldım ve kullandım. İyi oldu inşallah daha da iyi olacak. Allah utandırmasın çok fazla enaniyet falan göstermek istemiyorum. Ama gerçekten tatlı bir mutluluk, tatlı bir heyecan var” diye konuştu.

Görevinizin size, Üniversiteye ve Osmaniye’ye hayırlı olmasını temenni ediyoruz ifadelerini kullanan CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, “Biz şunun farkındayız. Burası kendisi ile birlikte kurulan üniversiteler arasında çok iyi konumda. Bulundukları şehirlerdeki iş adamlarının destekleri ile de büyüyüp gelişen üniversiteler var. Maalesef Osmaniye’de o durum yoktu. Burası sadece üniversitenin kendi çabasıyla yöneticilerin ve devletin kaynakları ile bu hale geldi” ifadelerini kullandı.

Devletin kaynakları ve yöneticilerin çabası ile üniversitenin fiziki anlamda çok geliştiğine vurgu yapan Cihangir, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bazı programlar için gittiğimiz şehirlerdeki üniversitelerde buna şahit oluyoruz. Bir de şu var. Bir yerde bulunan bir yapı büyüyor, gelişiyorsa bu oradaki yöneticinin çabası ile oluyor demektir. Biz basın olarak her zaman yanınızdayız. Çünkü biz Osmaniye’ye bir eser bırakan, bir çivi çakan herkesin yanındayız. Siz burada geleceği inşa ediyorsunuz ve bizlerde sizlere kalemimizle destek oluyoruz. İnşallah görevinizde üniversiteyi daha iyi noktalara getirirsiniz.”

Cihangir, ziyaret sonunda, OKÜ rektörü Türk’e 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi anlatan fotoğrafların olduğu tablo hediye etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar