19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5993
EURO34.8018
ALTIN2506.3

Başkan Kara 2013 yılını değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara 2013 yılını değerlendirdi
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yaptığı yazılı açıklamada 2014 yılının tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini dilerken, 2013 yılını da değerlendirdi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yaptığı yazılı açıklamada 2014 yılının tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini dilerken, 2013 yılını da değerlendirdi.


Belediye Başkanı Kadir Kara, insanlık alemi olarak; 2013 yılında yaşanan sıkıntıların ve üzüntülerin 2014 yılında yaşanmamasını arzu ettiklerini ifade etti.


Başkan Kadir Kara, “2013 yılında yaşanan güzel gelişmeler ile birlikte bizlere derin üzüntü veren gelişmelerde yaşandı. Hemen yanı başımızda Suriye’de yaşanan olaylarda binlerce masum insan öldürüldü, evlerinden uzaklaştırıldı. Doğu Türkistan’da binlerce soydaşımız sadece Müslüman ve Türk olduğu için öldürüldü. Irak’ın kuzeyinde Kerkük’te Türkmen kardeşlerimize saldırılar devam etti. Arakan’da Müslüman kardeşlerimiz hunharca öldürüldü.” dedi.
Tüm bu olumsuzlukların 2014 yılında yaşanmamasını dileyen Belediye Başkanı Kadir Kara, “Yüce Allah ilimize, ülkemize, milletimize birlik ve beraberlik versin.”dedi


KARA, “2013  BELEDİYEMİZ İÇİN BAŞARILI BİR YIL OLDU”
2013 yılının Osmaniye Belediyesi için başarılı bir yıl olarak değerlendirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, 2013 yılında başlayan en büyük projelerinin Yeni Belediye Hizmet binası ile, 2013 yılında hizmete giren en büyük yatımın ise Yeni Sebze ve Meyve Hali olduğunu söyledi.


2013 yılında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye başkanı Kadir Kara,
çeşitli altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların büyük bir bölümünü yaparak asfalt ve parka yol çalışmalarında 1 milyon metre karenin üzerinde yapılan yol miktarı ile bu yıl içerisinde belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.


Başkan Kadir Kara, 2013 yılı içerinde 320 konutluk toplu konut projelerinin tamamlandığını ve 256 konutluk yeni bir toplu konut projesine başladıklarını ifade etti.
Kent Müzesinin de 2013 yılı içerisinde açıldığını dile getiren Başkan Kara, “2103 yılında Katı Atık Bertaraf Projesinde inşaat yapım çalışmalarına ve hisseli arazilerde tapu dağıtımına başladık. Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksini hizmete açtık. Üniversite yolunu bulvar haline getirip bir kavşak çalışması ile üniversitemizin adını aldığı Korkut Ata Heykelini yerleştirdik. Rahime Hatun Meydanı ve Yeraltı Otoparkının açılışını yaptık. Mahallelerimizde çok sayıda park, muhtarlık binaları yaparak açılışını yaptık. Çarşı merkezi yağmursuyu drenaj projemizi tamamladık ”dedi.


Başkan Kadir Kara açıklamasını şöyle tamamladı: “Şehrimizde yaşayan her insanın mutlu olacağı bir Osmaniye için, Mutlu Şehir Osmaniye’yi kurmak için gecemizi gündüzümüze katarak, ilk günkü aşkla çalışmalarımızı 2014 yılında görev süremiz tamamlanana kadar sürdüreceğiz. Mart ayından sonraki sürecin nasıl olacağı ise öncelikle Yüce Allah(c.c) takdirine ve Osmaniye halkımızın teveccühüne bağlıdır. Bu görev tekrar nasip olursa yaptıklarımız, 2014 yılında yapacaklarımızın teminatıdır.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar