28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Başkan Kadir Kara, TBB Encümen Üyeliğine Yeniden Seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Kara, TBB Encümen Üyeliğine Yeniden Seçildi
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen üyeliğine yeniden seçildi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen üyeliğine yeniden seçildi.

TBB Mayıs ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün Ankara’da çok sayıda belediye başkanı ile meclis üyesinin katılımı ile yapıldı.

Birlik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş başkanlığında bir yıllığına görev yapacak Encümen Üyelerinin seçimle belirlendiği Mayıs ayı Meclis Toplantısında, Başkan Kadir Kara yeniden encümen üyeliğine seçilerek Osmaniye’yi belediyecilik anlamında en üst organda başarı ile temsil etmeye hak kazandı.

BAŞKAN KARA,CEMR’IN TBB SİYASİ KOMİTE DELEGASYONUNA DA SEÇİLDİ
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TBB encümen üyeliğinin yanı sıra Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR)’ın 7 kişiden oluşan TBB Siyasi Komite Delegasyonuna da seçildi. Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR), Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Avrupa bölge teşkilatını oluşturan, yerel ve bölgesel bağlamda en geniş temsile sahip Avrupa topluluğudur. Köklü bir tarihe sahip olan CEMR, 1951 yılında bir grup Avrupalı belediye başkanı tarafından kurulmuştur. CEMR günümüzde, 28’i AB üyesi ülke olmak üzere 41 ülkeden 57 ulusal birlik aracılığıyla, 150,000 belediye ve bölgesel yönetimi temsil etmektedir.

TBB’DEN İLÇE VE BELDE BELEDİYELERİMİZE ARAÇ HİBESİ
Meclis toplantısının ardından TBB tarafından bazı belediyelere araç hibe edildi. Düzenlenen törende Osmaniye’den iki ilçe ve iki beldeye iş makinesi hibe edildi.  Düzenlenen törende TBB adına bu iş makinelerini  TBB Encümen Üyesi ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca’ya, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci’ye, Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk’e ve Ellek Belediye Başkanı  Recep Soyer’e temsil edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar