29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Başkan Kadir Kara, OKÜ’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Kara, OKÜ’de
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de Üniversite Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’yı ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de Üniversite Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’yı ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.


Üniversiteye kayıtların son gününde Başkan Kadir Kara, rektörlük binası fuaye alanında oluşturulan kayıt bürosundaki stantları gezdi, öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet etti, Rektör Büyükalaca’dan kayıtlarla ilgili bilgiler aldı.


Geçtiğimiz yıl odluğu gibi Korkut Ata Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Osmaniye otogarı ile Korkut Ata Kampusu içerisinde iki adet danışma masası kurduklarını ifade eden Başkan Kadir Kara, yine belediye tarafından Fakıuşağı Kooperatifi işbirliği ile otogar-kampüs arasında kayıt için gelen öğrencilere üniversiteye ücretsiz ulaşım imkânı sağlandıklarını dile getirdi.


Kayıt için Osmaniye’ye gelen ve belediye danışma masasına uğrayan öğrencilere belediye tarafından hazırlanan hoş geldiniz broşürleri, bloknot, kalem ve flaş bellek hediye edildiğini söyleyen Başkan Kara; “OKÜ şehrimizin dışarıya açılan bir kapısı olmaya devam ediyor. Bu yıl yabancı uyruklu öğrencilerin alınması beni çok mutlu etti. Osmaniye’nin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Sayın rektörümüzün gayretleri ile üniversitemiz şehrimizle entegrasyon içerisinde. Katkılarından dolay şehrin belediye başkanı olarak rektörümüze ve beraber üniversitemize hizmet eden çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Üniversitemiz için elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız”dedi.


Bu ziyaretten dolayı Başkan Kadir Kara’ya teşekkür eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, “Bu yıl neredeyse 10 bin kişiye üniversitemize hoş geldiniz diyoruz. Bunu sadece üniversite ile sınırlamayıp şehir adına öğrencilerimize hoş geldiniz diyen Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum. Üniversite şehrin ekonomik, kültürel, sportif gibi pek çok alanda gelişmesine katkı sağlayacak bir kurumdur. Bu yıl Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın 20 farklı ülkesinden öğrencimiz olacak.”şeklinde konuştu.


Daha sonra Başkan Kadir Kara, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette OKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aykut Gül ile Prof. Dr. Sabri Ulukanlı da hazır bulundu.



Mustafa  BARDAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar