18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4939
EURO34.7544
ALTIN2490.2

Başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi
Abone ol
Osmaniye İletişimciler Derneği tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞAKA) sunulan "Osmaniye İletişimciler Derneği Üyesi TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması" projesi kapsamında verilen eğitimler sona erdi.
Osmaniye İletişimciler Derneği tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞAKA) sunulan "Osmaniye İletişimciler Derneği Üyesi TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması" projesi kapsamında verilen eğitimler sona erdi.

Kursu başarıyla tamamlayan basın temsilcilerine sertifikaları, Öğretmen evinde düzenlenen törenle Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, eğitmenler TRT Haber Spikeri Fulin Arıkan ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ile diğer katılımcılar tarafından takdim edildi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, programda yaptığı konuşmasında, ilk defa Türkiye'de kadın gazeteciler üzerine bir şura yaptıklarını belirterek, "Şuanda Türkiye'de önümüzdeki mayıs ayında Kadın Gazeteciler Şurası yapacağız.

Biri Kıbrıs'ta olmak üzere üç tane gazeteciler cemiyeti başkanımız var. Buradaki hedefimiz  kadın gazetecilerinde sorunlarını ayrı irdelemek sorunlarını tartışmaktı. Bu olaylar içerisinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu merkezinde bir koordinasyon merkezi oluşturduk. Bundan sonra bu tür projeler yaparak sizlere eğitim vermeye devam edeceğiz." dedi.

2016 yılında en az 10 ilde bu eğitim seminerlerinin verileceğini belirten Karaca, "Bu projemize Osmaniye'den başladık ve devam edeceğiz. Eğitimlere katılımlar genelde az oluyordu ama Osmaniye'deki ilgi ve alaka bizleri mutlu etti. Katılımcıları kutluyorum ve eğitimleri veren Fulin Arıkan ve Erdoğan Arıkan'a da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Osmaniye İletişimciler Derneği Başkanı Menderes Demir ise eğitim projesinin DOĞAKA desteği ile düzenlendiğini belirterek, "Proje kapsamında üyelerimize Spikerlik, TV Programı Yapımcılığı ve Belgesel Yapımcılığı konularında eğitim verildi. 4 gün süren eğitimler, konunun uzmanları eğitimciler tarafından anlatıldı.

Proje kapsamında ki eğitimlerimize 30 Televizyon ve Radyo program yapımcısı ve sunucusu katıldı. İnşallah bu konuda başarılı olmuşuzdur. Eğitime yönelik proje çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir" dedi.

TRT Haber Spikeri Fulin Arıkan ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan'da eğitim süresince katılımcıların çok istekli olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ve başarılı bir eğitim çalışması olduğunu belirterek katılımcı kursiyerlere meslek hayatlarında başarılar dilediler.

Sertifika törenine ayrıca, TRT Müzik Televizyonu Müdürü Nuh Mete Demir, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, DOĞAKA Yatırım Destek Ofisi Erdinç Kadıoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ve Belgesel Programcısı İsmail Kahraman katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar