26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Ayrılmak istediği eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayrılmak istediği eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor
Abone ol
Osmaniye'de ayrılmak istediği eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Y.B. (43), kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Osmaniye'de ayrılmak istediği eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Y.B. (43), kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Üç çocuk annesi Y.B.'nin ilk eşinden olan kızı A.E. ise annesinin 9 yıldır evli olduğu kişi tarafından sürekli şiddet gördüğünü ve psikolojik baskı uyguladığını belirterek, "Annenim hiç kimsesi yok. Bu yüzden bugüne kadar korkusundan hiç bir şey yapamadı. Kimseye sesini duyuramadı. Annem yoğun bakımda durumu ne olur bilemiyoruz. Ama ben o adamın en büyük cezayı almasını istiyorum. Diğer kadınların öldürüldüğü gibi tekrardan dışarıya çıkmasını istemiyorum. Ne annemin ne kardeşimin ne de benim can güvenliğimiz yok. Devletimizden yardım istiyorum. Bize bir kalkan olmalarını istiyorum." dedi.

Kahramanmaraş'ta ikamet eden ve ücretli öğretmenlik yapan Y.B., 9 yıldır evli olduğu S.B. (52) ile anlaşmalı ayrılmak için Osmaniye'ye geldi. S.B.'de bunu kabul edip, 'Sizi geri Kahramanmaraş'a bırakayım arabayla. Abdest de alın' diyerek, Y.B. annesi K.B. (68) ve kızı A.E.'yi araca alarak yola çıktı. Cevdetiye Beldesi yakınlarında araç arıza yaptı bahanesiyle duran S.B., ayrılmak isteyen eşi Y.B.'yi bıçaklayarak ağır yaralarken, kayınvalidesi K.B. ve üvey kızı A.E.'yi de darp edip uzaklaştı. Yaralı kadın ambulansla Osmaniye'deki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Y.B.'nin yoğun bakım servisinde tedavisi sürerken, S.B. ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Annesinin tedavi gördüğü hastanede yanından ayrılmayan A.E. yetkililerden yardım çağrısında bulundu.

Gözü yaşlı bir şekilde yaşadıklarını anlatan üniversite öğrencisi A.E., "Kardeşim şuanda engelli annemi benzin dökerek yakmaya çalıştı. Annem bunlara rağmen sırf çocukları için ayakta kalmaya çalışıyor. En son kurban bayramında annem çok korkuyordu bana mesaj attı. Eğer senin telefonunu çaldırırsam direk polisi ara bu adam beni öldürmeye geliyor dedi. Bende direk yanına gittim. Anne dedim köye gidin oradaki kalabalıkta hiç bir şey yapamaz diye bende yanlarında gittim. Orada küçük bir tartışma yaşandı ve anlaşmalı boşanmaya karar verdiler. Adam annemden gusül abdesti almasını istedi. Bizi bulunduğumuz şehre bırakmak için yola çıkardı. Yola çıkmadan önce de kardeşime 'Hadi kızım bizim fotoğrafımızı bir çek' dedi.O fotoğrafımızı çekerken ben 'hayır çekme' dedim. O zaman sadece annenin fotoğrafını çek' dedi. Daha sonra yola çıktığımızda arabanın teklediğini ve gitmediğini söyleyip, karşıdan otobüse binebileceğimizi söyledi. Karşıdan otobüs geçmiyor binemeyiz dedim. Sonra bizi aşağıya indirdi annemi bıçakladı. Annemin kanı ellerime geldi. Daha sonra nenemi oradan aşağıya yitti sonra benimle boğuştu, bana zarar vermek istedi. Bu sırada bıçak yerdeydi, ben bağırmaya başlayınca kaçıp gitti. Artık kadınların sesini duysun devletimiz. Artık hiç bir çocuk annesinin öldüğünü yada kanını görmesin."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar