16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4972
EURO34.5824
ALTIN2476.3

ASO Etkinliğinin açılışı Osmaniye’de yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASO Etkinliğinin açılışı Osmaniye’de yapılacak
Abone ol
Akdeniz Sanat Oluşumu (ASO) Bölge toplantısının ikincisi Adana Yaşam Sanat Derneğinde gerçekleştirildi.

Akdeniz Sanat Oluşumu (ASO) Bölge toplantısının ikincisi Adana Yaşam Sanat Derneğinde gerçekleştirildi.

Bu yıl düzenlenecek olan “ 4. uluslar arası  Akdeniz kentleri Sanat buluşması  etkinlikleri için tarih ve etkinlik programları üzerinde görüşme yapmak üzere STK temcileri program ve bu yılki etkinlik tema üzerine görüş birliği üzerine kararlar alındı.

Adana-Mersin-Hatay- İskenderun- Antalya ve Osmaniye yerleşim birimlerinde eş zamanlı olarak yapılacak olan; “ 4. Uluslar arası Akdeniz kentleri Sanat buluşması” etkinlikleri 2019 yılı Mayıs ayının 8.’nci gününde başlayacak ve açılış programı Osmaniye ilinde yapılacak.

ASO etkinliklerinin bu yılki teması “ Umut, her zaman…” konusu üzerine gerçekleştirilecek.

Etkinlikler 8 Mayıs Çarşamba günü Osmaniye ilindeki açılıp programı ile başlayacak olup, 9-10 ve 11 Mayıs günlerinde eş zamanlı olarak tüm illerde programlar gerçekleştirilecek. Etkinliklerin son gününde ise bir ildeki tarihi ve turistik yerlere düzenlenecek olan gezi programı ile etkinlikler sona erecek.

ASO etkinliklerinin bu yılki onur konuğu Birsen Başaran olarak belirlenirken, Başaran etkinliğin yapılacağı tüm yerleşim birimlerindeki programlara katılacak. 

Osmaniye’deki etkinliklerin av sahipliğini geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından yapılacak. Açılış programının da Osmaniye’de yapılacak olması nedeniyle OŞYAD’ın bu yıl ki programının geçtiğimiz yıla göre daha dolu olacağı bildirildi.

OŞYAD Başkanı ve Osmaniye İl Temsilcisi Mustafa Bardak, ASO etkinliklerinin açılış programının Osmaniye’de yapılacak olmasının ayrı bir önemi olduğunu belirterek; “ Adana, Mersin, Hatay, Antalya ve İskenderun’daki Kültür ve Sanat dernekleri yöneticileri ile üyelerini kentimizde ağırlamaktan gurur duyacağız.”dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar