25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.561
EURO35.0233
ALTIN2434.0

Ali Erat’ın kitap tanıtımına yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Erat’ın kitap tanıtımına yoğun ilgi
Abone ol
Osmaniye kent merkezindeki Ahmet Şakip Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kitap tanıtım etkinliğine katılanlar salonun doldurdu.

Osmaniye kent merkezindeki Ahmet Şakip Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kitap tanıtım etkinliğine katılanlar salonun doldurdu.

Emekli Muhasebeci, Mali Müşavir, siyasetçi, gazeteci ve Yazar Ali Erat ilk kitabını “ Müslüman milletlerin geri kalış nedenleri ”, “Müslüman milletleri İslam Dini mi geri bıraktı?” adı ile yayınladı.

Kitap tanıtımı ve imza günü nedeniyle Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde program düzenleyen Ali Erat, konukları tek tek karşılayarak salona aldı. Yapılan ikramların ardından salonda kitap tanıtıma geçildi.

Kitap tanıtım ve imza programına Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Belediye Meclis üyeleri,  MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak parti eski İl Başkanı Ömer Yağmur, İŞKUR eski İl Müdürü Abdulkadir Şahin, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yazar Ali Erat’ın özgeçmişinin okunması ile program başladı. Kitabının hazırlanması ile ilgili bilgi veren Ali Erat, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik’ten emekli olmasının ardından, yerel gazetelerde Yazı İşleri Müdürlüğü, siyaset yaşamında yaptığı çalışmaları, Dernek çalışmaları, Osmaniye’nin İl olması ve Üniversite kurulmasındaki çalışmalar ile Osmaniye’de ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı katkılardan sözetti.

Osmaniye’de Turizm ve seyahat Acentesi açması ile birlikte yurt içi ve yurt dışında değişik yerleri gezip görme fırsatı bulduğunu anlatan Ali Erat,  Türk Hava Yolları’nda bir uçağa “Osmaniye” isminin verilmesinde öncülük yaptığını, MHP’nin üç hilal ambleminin olmasında etkin rol aldığını da vurgulayan Erat,  Dört Belediye Başkanlığı seçiminde Seçim komitesi Başkanlığını yürüttüğünü vurguladı.

Ali Erat, Yurt dışında değişik ülkeleri ziyaretlerinde gördükleri ve yaşadıklarını, özellikle de Müslümanların yaşantılarını, bilim ve teknolojiden gerektiği yararlanmamaları, okumaktan uzak olmalarına dikkat çekerek kitabını yazmaya başladığını söyledi.

Dünyada bilime hizmet eden Türk İslam aleminin, geri kalış nedenlerini anlatan kitabının, geniş bir araştırmalara dayalı olarak yayınlandığını dile getiren Erat, kitabının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kitabın hazırlanmasında ve basımında emeği geçenleri yanına davet eden Erat, onların da görüşlerini açıklamasını istedi.

Kitapta emeği geçenler görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Kadir Kara ise programda yaptığı konuşmasında, Ali Erat’ın kendisi için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, bir araştırma sonucunda önemli bir değer, anlamlı bir kültür hizmetini sunmasından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından, Ali Erat davetlilere kitaplarını imzaladı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar