23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5986
EURO34.7648
ALTIN2420.2

Aktif Gazeteciler, Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktif Gazeteciler, Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti
Abone ol
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile kentteki özel hastaneleri ziyaret etti.
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile kentteki özel hastaneleri ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Yeni Hayat Hastanesi,  Park Hastanesi, İbn-i Sina Hastanesi, Sevgi Hastanesi, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü ziyaret edildi.

AGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir ziyaretlerde yaptığı açıklamada, sağlık hizmetlerinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Ankara’daki hain terör saldırısını kınadığını ifade eden Cihangir, “
Saldırının faillerini lanetliyoruz. En temel hak olan yaşam hakkının sürdürülebilmesini sağlayan doktorlarımız, bu kutsal görevin birer neferleridir. Övgüye değer hizmetlerine her fırsatta tanık olduğumuz doktorlarımız, dünyadaki gelişmelerin dışında kalmamış, buluş ve çalışmalarıyla tıp bilimine yadsınamaz katkıda bulunmuştur. Sağlık sistemimizin aksayan yönlerinin düzeltilmesi ve yurttaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması, uzun süreli ve kalıcı çözümler gerektirmektedir. Günlük politikalarla yürütülemeyecek kadar yaşamsal öneme sahip sağlık sektöründe yaşanan sorunlar, yalnızca doktorları ve sağlık çalışanlarını değil, tüm toplumu yakından ilgilendirmektedir“ şeklinde konuştu.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cum Uraldı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara’daki terör saldırılarını kınadı.

Uraldı, hekimler ve sağlık çalışanlarının, insan hayatının kıymetini en iyi bilen insanlar olduğunu belirtti.

Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak gece gündüz insan sağlığı için hizmet sunulduğunu ifade eden Uraldı, şunları kaydetti:

“Dün Başkentimizde hasta olmasın diye üzerine titrediğimiz insanlarımızı, masum canları, alçakça bir saldırıda kaybettik.Sağlık ailesi olarak acımız sonsuz. Saldırıda yaralanan insanlarımızı hayatta tutabilmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Acılıyız ancak bu milletin acılarla yoğrulmuş şanlı tarihinin üzerimize yüklediği sorumluluğun her zamankinden daha fazla farkındayız. Bugün Türkiye’nin dört bir yanında çalışan hekimler olarak milletimizin birliğine ve ecdadımızdan miras aldığımız bağımsızlık ruhuna  büyük bir onurla  sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Terörün; huzurumuzu kaçırmasına, milli birliğimizi nifak tohumları saçarak bozmasına fırsat vermeyeceğiz.Her zaman milletimizin yanında onlara uzanan el olacağız”

Aktif Gazetecilerin ziyaret ettiği hastanelerin yetkilileri de, Ankara’daki terör saldırılarını kınayarak, Tıp Bayramını buruk kutlandığını aktardı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar