19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5969
EURO34.8125
ALTIN2488.9

AGC'den Baro Başkanı Dilem Aksoy’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGC'den Baro Başkanı Dilem Aksoy’a ziyaret
Abone ol
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeler, Avukatlar Günü dolayısıyla Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy’u ziyaret etti.
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeler, Avukatlar Günü dolayısıyla Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy’u ziyaret etti.

AGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, avukatlar gününü kutladı.

Avukatların zor bir görevi icra ettiğini ifade eden Cihangir, “Avukatlık, adaletin sağlanmasında en büyük ayaklarından birisidir, savunma hakkı. Burada daha hassas olunması gerekiyor. Avukatlar Gününün hafta boyunca kutlanacak olması memnuniyet verici. Baro Yönetimine görevinde başarı diliyorum” dedi.



Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avukatlık Günü’nün çeşitli etkinliklerle hafta boyunca kutlanacağını belirten Aksoy, “Avukatlar Günü’nü haftaya yaydığımız bir etkinlik çerçevesinde kutlayacağız.

Osmaniye Basını her zaman bizim yanımızda oldu. Bu anlamda teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz kapsamında AVM’de karikatür ve fotoğraf sergisi açılışı yapıldı.

Halı saha futbol turnuvamızın finali oynandı. Valilik eski binası önünde çelenk sunumumuz, Gala Tesislerinde yemek ile Avukat Hakları Dersi programımız olacak. Hafta boyunca ayrıca şiir ve müzik dinletisi, bowling ve masa tenisi müsabakalarının kupa töreni ile kurgusal duruşma yarışması düzenleyeceğiz.

Ülkemizin içerisinden geçtiği süreç sebebiyle kutlama programları yapmayı düşünemeyiz.

Bir taraftan da birlik ve beraberliğe dikkat çekmek zorundayız. Terörün yapmaya çalıştığı, bölücü ayrıştırıcı, insanları toplumdan koparmak gibi olayların önüne geçmek adına avukatlar gününü bir haftaya yaymak istedik” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar