16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4486
EURO34.4745
ALTIN2473.3

AES Osmaniye İl Temsilciliği açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AES Osmaniye İl Temsilciliği açıldı
Abone ol
Türkiye genelinde kısa sürede 25 bin üyeye ulaşan Aktif Eğitimciler Sendikası (AES) Osmaniye İl Temsilciliği, AES Genel Başkanı Osman Bahçe’nin de katıldığı törenle açıldı.
Türkiye genelinde kısa sürede 25 bin üyeye ulaşan Aktif Eğitimciler Sendikası (AES) Osmaniye İl Temsilciliği, AES Genel Başkanı Osman Bahçe’nin de katıldığı törenle açıldı.

MÜCADELE İÇİN KOLLARI SIVADIK
Sendikacılığın hak aramak için bir araya gelmesinin bu günün tam zamanı olduğu ve bunun için bir araya geldiklerini belirte AES Osmaniye İl Temsilcisi Bünyami Gökbaş, “Sendikacılık hak aramak için bir araya gelmek ise, bu gün birlik olmanın tam zamanı. Sendikacılık haksızlığa, zalimliğe karşı çıkmaksa, zalimliğin sıradan bir şeymiş gibi algılandığı şu günlerde, demokrasinin, insan haklarının, sosyal adaletin savunucusu olmanın, tam zamanı. Şimdi değilse ne zaman dedik ve hep birlikte mücadele için kolları sıvadık.   Bizi bu mücadelede varlıklarıyla cesaretlendiren üyelerimizle ve bizde aynı mücadelede varız diyen gönüldaşlarımızla birlikte çalışmaya azmettik. Sizlerin ve 381 samimi yüreğin teveccühü devam ettiği sürece,  İnşallah yılmadan mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.



TEMSİLCİLİĞİNİZ ORTAK BULUŞMA NOKTASI OLSUN
AES’in hakkın yanında haksızlığın ve zulmün karşısında olmak için var olduklarını belirten AES Gen Başkanı Osman Bahçe ise “Sendikamız hakkın ve Haklının sesi olmak üzere vardır. Zulmün ve zalimin karşısında olmak için vardır. Eğitim dünyasında  eğitimin siyasallaşması gibi fişlemeler gibi tasfiyeler gibi vatan evladı birilerinin karşı dolgu malzemesiymiş gibi kullanan zihniyete karşı mücadele etmek görevimizdir. Bu görevi yaparken daha nitelikli hizmetin sunulabilmesi için acılan temsilciliğin  Osmaniye'nin eğitim sorunlarına ,ülkemizin ihtiyaçlarına siz değerli üyelerimizin sevgi ve muhabbet ortamına katkı sunacağına ümit ediyoruz. Bizler buraları bir sendika şubesi olarak yöneticilerin arada bir gelip çay içme merkezleri olarak görmüyoruz. Burayı ümit ediyoruz ki Osmaniye’nin eğitim sorunlarını çözme adına aktif çözüm merkezleri olarak acıyor. Üyelerinin sosyal kültürel mesleki, ekonomik hak ve çıkarları için mücadele edecek olan Temsilciliğiniz ortak buluşma noktası olsun istiyoruz” dedi.

EĞİTİMDE SORUNLAR ARTTI
Eğitimin Cumhuriyet tarihinden buya yüzlerce sorunu olduğunu belirten Bahçe, “Eğitimde bu gün maalesef son dönemde yüzlerle ettiğimiz sorunlar artık binlerle ifade edilecek duruma geldi. Öğretmenliğin  Peygamberlik mesleğinin şanlı şerefli mensupları olduğuna inanıyoruz. Asrı saadetler onlarla kurulmuştur. Aydınlık yarınlar huzurlu yarınlar kurulacaksa bu öğretmenlerimizle olacaktır. Günümüzde Siyasiler yöneticiler her 24 kasımda “sizler ki Peygamber mesleğinin temsilcilerisiniz” diye nutuk atsalar da 25 kasımda verilen ve söylenen sözleri ne hikmetse unutulur. Devlet ve millet için  başımız dahil her şeyi ortaya koyar kalıbımıza basarız.Birileri kahramanlık destanı  atıyorsa meydanlarda, AES olarak maddi ve manevi haklarımız son zerresine alınıncaya kadar  hep birlikte dost ve kardeş sendikalarımızla birlikte hakperest diyebileceğimiz  paylaşım için milletimizin bütün fertleri birlikte mücadelemize devam edeceğiz. " diye konuştu.

Açılışa AES komşu illerin başkanları, Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Kandemir, Eksen Eğitim Sendikası Osmaniye İl Temsilcisi Selahattin Tatlı ve çok sayıda eğitimci katıldı. Açılış Yapıldıktan sonra  programa katılanlar tarafından sendika binası gezildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar