20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

7 Ocak Taraftarlar Derneğinden İftar Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7 Ocak Taraftarlar Derneğinden İftar Programı
Abone ol

Osmaniye7 Ocak Taraftarlar Derneği’nin geleneksel hale getirdiği İftar Programı’nın bu sene 5.’si düzenlendi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmaya İftar Programı’na katılanlara teşekkür ederek başlayan 7 Ocak Taraftarlar Derneği Başkanı Sedat Köle, Osmaniyespor FK’nün bu sene zorlu bir sezonu geride bıraktığını, bu süreçte taraftarlar olarak üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiklerine inandıklarını söyledi.

Sedat Köle “Geride bıraktığımız sezonda 3. Lig ekibimiz Osmaniyespor FK, büyük zorluklar çekti. Bunun çeşitli sebepleri vardı.

Ancak bizler 7 Ocak Taraftarlar Derneği olarak takımımızı ayakta tutmaya, geldiğimiz zorlu süreci unutmadan takımımızın ligde kalması için destek olmaya çalıştık.

Kendi sahamızın yanı sıra takımımızı deplasmanlarda da büyük fedakarlıklarla destekleyerek güç vermeye çalıştık. Neticede takımımız ligde kaldı.

Camia olarak yanlışlardan ders çıkarmak, gelecek sezona daha iyi hazırlanmak durumundayız. Bizlerin her zaman yanında olan, deplasmanlarda bizlere desteği ile güç veren Belediye Başkanımız Kadir Kara beye de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda 7 Ocak Taraftarlar Derneği’nin yapmış olduğu faaliyetlerin anlatılmasının ardından yine deplasmanlarla ilgili sinevizyon gösterimi sunuldu.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Milletvekili Ruhi Ersoy ve Bahattin Türk de yaptıkları konuşmalarda 7 Ocak Taraftarlar Derneği’nden övgü ile bahsederek, Osmaniyespor’un tüm Osmaniye’nin takımı olduğu ve birlik beraberlik içerisinde herkesin takıma sahip çıkması gerektiği vurgulandı. 7 Ocak Taraftarlar Derneği’nin “Atletli Dayı” olarak adlandırdığı Tribün Amigosu Bayram Sümbül de başta Belediye Başkanı Kadir Kara olmak üzere takıma destek verenlere teşekkür etti.

İftar etkinliğine Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Ahmet Melih Loş, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniyespor Eski Kulüp Başkanı Bahattin Türk, Osmaniyespor’da görev yapmış Teknik Direktör Adem Hurma, 24 Haziran seçimleri için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Aslıhan Namlı, 7 Ocak Taraftarlar Derneği üyeleri ve aileleri katıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar