20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Tarsuslu Muhtarlar İle Bir Araya Geldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarsuslu Muhtarlar İle Bir Araya Geldi!
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programı için gittiği Tarsus’ta muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

MersinBüyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programı için gittiği Tarsus’ta muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Bölgenin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Seçer, “Birbirimizi sevmek zorundayız. Yoksa ne ben iş yapabilirim, ne siz iş yapabilirsiniz. Ne siz muhtarlık seçiminde bir daha başarılı olabilirsiniz, ne de ben belediye başkanlığı seçiminde başarılı olabilirim. Bunun için bir eşgüdüm, bir koordinasyon sağlamamız gerekiyor” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Tarsuslu muhtarlar ve STK temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunarak, çözüm yöntemleri üzerine konuşan Başkan Seçer, bölgeyi ilgilendiren alt yapı sorunları, içme suyu isale hatları, içme suyu şebekeleri, sinekle mücadele, yol yapımları, tadilatlar ve mezarlık sorunu gibi konular üzerinde durdu.

Tarsus Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, meclis üyeleri, Tarsuslu muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“Memleket bizden hizmet bekliyor, kavga siyaseti bugüne kadar Türkiye’ye bir fayda getirmedi”

Seçim süresi boyunca bir çok söz verdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sırada artık verilen sözleri bir bir hayata geçirmek olduğunu belirtti. Hayata geçirilecek olan hizmetlerin para ile yapılacabileceğini ve bu yüzden de meclisten borçlanma yetkisini almaları gerektiğini belirten Seçer bu konuda muhtarlardan da destek isteyerek, “Biz seçim boyunca konuştuk. Bir sürü vaatler ve sözler verdik. Şimdi bizim konuşma değil, iş yapma zamanımız. Artık iş yapmamız lazım. Bu şekilde siyaset bugüne kadar Türkiye’ye bir fayda getirmedi, kavga siyaseti, inadına iktidarı engelleme siyaseti memlekete zarar verdi. Burada muhtarlarımıza görev düşüyor. Sizin bu konuda en az bizler kadar konuşmanız, telkinde bulunmanız, sesinizi duyurmanız gerekir” dedi.

“Muhtarlarımız ile eşgüdüm ve koordinasyonu sağlamamız gerekiyor”

Muhtarlar ile eşgüdüm ve koordinasyon içerisinde olmaları gerektiğini ve ancak bu şekilde başarılı olabileceklerini dile getiren Seçer, “Biz birbirimize zorunlu aşkla bağlanmak, birbirimizi sevmek zorundayız. Yoksa ne ben iş yapabilirim, ne siz iş yapabilirsiniz. Ne siz muhtarlık seçiminde bir daha başarılı olabilirsiniz, ne de ben belediye başkanlığı seçiminde başarılı olabilirim. Bunun için bir eşgüdüm, bir koordinasyon sağlamamız gerekiyor. Bunun da yol ve yöntemlerini bulacağız. Bu toplantıları sık  sık yapacağız. Sorunlarına daha rahat ve süratli çözüm bulacak. Kendisi için de temsil ettiği mahallesi için de olumlu çalışmaların altına imza atmış olacak” diye belirtti.

Toplantıda Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından mikrofonu alan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bölgelerinde ve mahallelerinde var olan problemleri anlatarak, Başkan Seçer’den çözüm yöntemlerini dinledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar