25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4809
EURO34.9873
ALTIN2436.1

Erdemli'de Sıcak Asfalt Sevinci Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli'de Sıcak Asfalt Sevinci Sürüyor
Abone ol
Erdemli Belediyesi asfalt ekibi Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Erdemli Belediyesi asfalt ekibi Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli’de asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ilçemizin yol sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.
 
Erdemli Belediyesi sıcak asfalt ile ilçenin tüm yollarını örüyor. Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetlerinin Erdemli’nin her köşesinde yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin Erdemli’nin Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Havalar soğumadan plan dâhilindeki tüm yolları asfaltlayacaklarını belirten Başkan Tollu,  çalışmalarını merkezi mahallelerde yoğunlaştırdıklarını dile getirdi. Asfalt çalışmaları konusunda Belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını vurgulayan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye olarak ilçemizin tüm yol ve asfalt ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Diğer hizmetlerin de zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Şu an Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hızlı bir şekilde çalışarak hepsini çözüme kavuşturacağız. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götüreceğiz. Erdemli’nin merkez ve taşra mahallelerinde asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız. Vatandaşımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun.”

Erdemli’nin ayrıca gözde bir turizm ilçesi olması için çalıştıklarının altını çizen Tollu, Erdemli’yi her alanda geliştirerek bu hedeflerine ulaşacaklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar